Plan Samsom: Breng elk jaar 250.000 moordmohammedanen Europa binnen

 

En daar moeten we dan Turkije zeker voor gaan betalen. Turkije zal wel protesteren, omdat we ze geld geven, dat is omdat we ongelovige honden zijn en dan kun je als rechtgeaard mohammedaan niet toegeven dat je het een prachtig plan vindt dat geheel in lijn is met jouw doelstelling om Europa te onderwerpen. Dus dan schuimbek je wat als ottomaan, roept, schreeuwt en tiert er even als een dolle op los, om je vervolgens aan geen enkele afspraak te houden, want afspraken met ongelovigen hebben geen enkele geldigheid. Vervolgens stuur je er 4 maal zoveel of 8 maal zoveel, er is toch geen (ongelovige)  hond die ze telt of registreert, en nadat je wat journalisten in de bak gegooid hebt en wat Koerdische dorpen tot puin hebt gereduceerd, begin je weer van voor af aan te schreeuwen en te tieren terwijl het moslimkwijl uit je bek druipt en dan vertel je Samsom dat je er precies zoals hij vroeg 250.000 hebt gestuurd en vraag je hem of hij er misschien ook gratis en voor niks 250 moskeeën bij wil. Dat zijn er 50 meer dan Saoedi-Barbarië aan Duitsland aanbood, maar Erdogan wil vast niet achterblijven.

Met of zonder plan Samsom, zo zal het wel ongeveer gaan. Met dit verschil; er zal nooit een veerboot de andere kant uit gaan varen. Dat is namelijk helemaal niet de bedoeling van de EU, en nog minder van Erdogan.

erdogan-6

‘Vluchtelingenplan van Samsom is wat Turkije wil’

vanuit Griekenland direct teruggestuurd naar Turkije. Vervolgens wordt een deel van hen herverdeeld over Europa. Gaat Turkije hieraan meewerken? RTL >>

erdogan-rutte

Rutte en Samsom: migranten terugsturen naar Turkije

Premier Mark Rutte (VVD) en PvdA-leider Diederik Samsom lanceren een plan om de Europese migratiecrisis op te lossen. Daarin staat dat migranten die de oversteek tussen Turkije en Griekenland per boot maken, binnen enkele dagen met een veerboot moeten worden teruggebracht. Elsevier >>

juncker (2)

Juncker: Plan-Samsom over migranten is illegaal

Het plan van PvdA-leider Diederik Samsom en premier Mark Rutte om migranten die per boot van Turkije naar Griekenland gaan, terug naar Turkije te sturen lijkt geen lang leven beschoren: het plan is namelijk in strijd met Europese wetgeving. Dat zegt een woordvoerder van Jean-Claude Juncker… Elsevier >>

erbakan

Erdogan’s voorganger Erbakan

Vluchtelingenplan roept vragen op

In de Tweede Kamer wordt vooralsnog wat gereserveerd gereageerd op het plan van premier Mark Rutte en PvdA-leider Diederik Samsom om alle migranten die via Turkije in Griekenland arriveren, per kerende veerboot terug te sturen. Daarvoor in de plaats moet er een legale asielroute voor 150.000 tot 250.000 erkende vluchtelingen per jaar naar Europa worden georganiseerd. Telegraaf >>

erdogan12

Brussel niet onder de indruk

Het plan van het kabinet om vluchtelingen op Griekse eilanden per veerboot terug naar Turkije te sturen in ruil voor het opnemen van 250.000 vluchtelingen in Europa, heeft in Brussel geen deuk in een pakje boter geslagen. Telegraaf >>

merkel-mufti

Plan-Samsom is een kopie van plan-Merkel

Diederik Samsom denkt dat door het openen van een legale Europese poort voor asielzoekers de illegale toestroom ophoudt. Als het ook maar een beetje tegenzit, leidt het plan voor Nederland niet tot minder, maar zelfs tot meer asielmigratie. Elsevier >>

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Plan Samsom: Breng elk jaar 250.000 moordmohammedanen Europa binnen

  1. Republikein // 29/01/2016 om 00:46 //

    Knettergek.
    Klap van de windturbine opgelopen.

    Like

  2. Ik wacht heel geduldig op een of meerdere grote klappen. Ik ben vredelievend en geef en gun iedereen het geluk en vrede, maar dit alles wordt ons ontnomen. Dan mag van mij de Jihad heel hard toeslaan, misschien dat hierdoor de ogen worden geopend van de Europese burger en dat er daarna een grote Europese volksopstand uitbreekt die niet meer is te stoppen. Want Brussel en zijn elite bende heeft al zijn kaarten en goodwill bij het volk verspeeld, laat dat duidelijk zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: