Grieken zijn het verraad zat. Aanslag met benzinebommen op minister

Dat is nog eens wat anders dan een eierdooier naar een gemeentehuis. Maar Alekos Flabouraris heeft het overleefd en zal dus doorgaan Tsipras bij te staan zijn land de onmogelijke eisen van de Troika op te leggen waardoor Griekenland voor eeuwig tot schuldslavernij gedoemd is, totdat de Grieken hun land bevrijden uit de klauwen van de EU-Banken-monsters. 

Voor het laatste ‘steun’-pakket waagde Tsipras het een referendum uit te schrijven. De Grieken spraken zich massaal uit tegen nog meer ‘austerity’. De EU sprak er schande van dat de Grieken gebruik maakten van hun eigen uitvinding; democratie. En na de volgende ‘meeting’ keerde Tsipras naar huis met de mededeling dat hij nog veel zwaardere maatregelen had geaccepteerd van de Goldman Sachs boys die Brussel overgenomen hebben.

Zelfs de premier belazert daar de boel door te speculeren tegen zijn eigen munt. Diezelfde premier Papandreou die later door de EU botweg vervangen werd zonder verkiezingen, omdat ie zo iets democratisch bedacht had als een referendum. Dat Griekenland met de cijfers sjoemelde om tot de EU toe te kunnen treden was algemeen bekend binnen de EU. Dat Goldman Sachs de bank is die regelmatig creatieve manierenvan boekhouding adviseert is ook geen geheim net als dat ze daarna doodleuk zelf short gaan op die Griekse schuld. Papandreou werd vervangen door Papademos die de baas was van de Griekse centrale bank tijdens de toetreding tot de euro en die ook werkte bij … Goldman Sachs. Net als die Italiaan die op last van de EU Berlusconi verving, Monti. Net als die andere Italiaan, die de cijfers van Italië vervalst had om tot de euro toe te kunnen treden, Mario Draghi. Die nu de baas van de ECB is en twee dagen voor de Griekse verkiezingen zomaar één biljoen euroos uit zijn hoge hoed toverde. Fubar >>

01

Aanslag met benzinebommen op huis Griekse minister

Onbekenden hebben vandaag een aanslag gepleegd op het huis van een naaste medewerker van de Griekse premier Alexis Tsipras. Zij gooiden even na middernacht zo’n tien benzinebommen naar de woning in Athene van staatsminister Alekos Flabouraris.

De partij verklaarde dat de aanval de democratie niet zal ondermijnen. De Morgen >>

Die aanslag zal de democratie niet vernietigen nee, dat heeft de EU al gedaan.

01

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: