Voor de bühne, Merkel: “Vluchtelingen moeten na de oorlog terug naar huis”

En dat moeten wij geloven? Al 40 jaar doet de EU zijn best om de islamitische invasie aan te wakkeren en dan zouden mohammedanen nu terug moeten? Je meent het niet. Het is bedoeld om het volk gerust te stellen, zodat dat nog een tijdje zal zwijgen. Tot het te laat is en een mohammedaanse overname onafwendbaar.

Het is van hetzelfde laken een pak als de plotselinge uitspraak van Timmermans dat 60% van de ‘vluchtelingen’ geen echte vluchteling is. Wat ze eigenlijk zeggen is: “Zie je wel volk, we hebben het goed in de gaten, we begrijpen uw zorgen en gaan het oplossen. Ga maar weer rustig verder slapen.”

Na jaren van islamitische invasie krijgen EU- en islam-kritische partijen voet aan de grond in Europa en daar zijn de regenten niet blij mee. Vervolgens versnellen ze de invasie in een poging die onomkeerbaar te maken en nu het verzet een beetje toeneemt komen ze met sussende woorden. We zullen er nog heel veel gaan horen de komende tijd.

Als ISIS verslagen is moeten ze weer terug zegt Merkel. ISIS heeft niks te maken met Afghanen, Somaliërs, Eritreërs en al die andere mohammedanen die Europa binnenmarcheren. Voor dat gedeelte van de kolonisten slaat de opmerking van Merkel dus alvast ergens op.

Bovendien kan Merkel de ‘vluchtelingen’ helemaal niet terugvinden.

Ze zijn niet geregistreerd:

01

En zeker de helft is ondergedoken:

01

Weer rekent Merkel op Turkije dat de Grieks-Turkse grens zou moeten bewaken, maar afgelopen januari zijn er tien keer zoveel mohammedanen die grens overgestoken dan vorig jaar. En Erdogan zet alvast weer een grote mohammedaanse bek op en schreeuwt dat de die eerst meer geld wil dan de afgesproken 3 miljard. Immigratie-chantage terwijl de Ottomaniak niets liever wil dan Europa veroveren en hier eenzelfde genocide plegen als waar die in Koerdistan mee bezig is.

Merkel: “Vluchtelingen moeten na de oorlog terug naar huis”

Zodra de terreurgroep Islamitische Staat verslagen is, moeten de vluchtelingen die in Duitsland verblijven terug naar hun land van herkomst. Dat heeft Angela Merkel vandaag gezegd tijdens een bijeenkomst van de CDU. Als het over de vluchtelingencrisis gaat, spreekt de Duitse bondskanselier steeds duidelijker taal.

Om de vluchtelingenstroom aan banden te leggen, rekent Merkel op het bestrijden van de oorzaken waarom mensen hun land ontvluchten, en een nauwere samenwerking met Turkije bij het bewaken van de Europese buitengrenzen. De Morgen >>

01

Januari: tien keer meer asielzoekers

Het aantal migranten dat sinds het begin van het jaar naar Europa is getrokken blijft records breken. In vier weken tijd staken er, zo blijkt uit cijfers van de UNHCR, al tien keer meer asielzoekers de Middellandse Zee over dan in heel januari 2015. Telegraaf >>

01

Migratiecrisis: ‘Nu wil Turkije toch opeens meer geld van EU’

De Turkse regering in Ankara heeft de Europese Unie opnieuw om meer geld gevraagd voor de opvang van migranten. Turkije zou vijf miljard euro willen hebben, terwijl de EU slechts bereid is de toegezegde drie miljard te geven. Elsevier >>

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Voor de bühne, Merkel: “Vluchtelingen moeten na de oorlog terug naar huis”

 1. Horatius // 31/01/2016 om 10:56 //

  Dat er ooit vrede zal heersen in het Midden-Oosten en Afrika is een absoluut onhaalbare zaak.
  1,6 miljard moslims op deze aardbodem is een garantie voor etnische conflicten en religieus geïnspireerd geweld t.a.v. andere stromingen binnen de islam.

  Wij hebben een onoplosbaar probleem binnengehaald via de uitnodiging van Frau Merkel aan de nepvluchtelingen om hier een nieuw en vreedzaam bestaan op te bouwen.
  Op het internet circuleren honderden filmbeelden die laten zien dat de vluchtelingen zich ontpoppen als niets en niemand ontziende barbaren waarbij de politie zich beperkt tot machteloos toezien op bevel van de Linkse politieke elite.

  Wij kunnen alleen maar hopen dat de zaak binnenkort gaat escaleren in dusdanige vormen dat zelfs de autochtone bevolking naar de wapens moet grijpen om hun vrouwen en kinderen te beschermen.

  De mensensmokkelaars hebben vrij spel; bij de grenscontroles mogen de bromsnorren niet in verdachte auto’s kijken omdat dit in strijd zou zijn met de wet- en regelgeving vanuit Brussel.
  Deze richtlijnen zouden evengoed uit Mekka kunnen komen, want ze passen naadloos in het streven van de muzelmannen om een wereldwijd kalifaat te organiseren. En wij trappen hier met open ogen in, want iedere vluchteling is zielig, getraumatiseerd en 15 jaar bij het plegen van een moord of verkrachting.
  Actief meewerken aan je eigen ondergang en dit bovendien ook nog financieren is een unicum in de geschiedenis van de mensheid.

  Zou die Merkel overigens wel eens rustig kunnen slapen?
  In een flits van voortschrijdend inzicht zou zelfs zij toch tot de onafwendbare conclusie moeten komen dat zij een historische vergissing heeft begaan. Maar dit openlijk toegeven is natuurlijk politieke zelfmoord, dus onze grenzen blijven open ook al staan we straks schouder aan schouder in ons overvolle landje.

  HET WACHTEN IS OP DE VLAM IN DE PAN.

  Op zijn Hollands gezegd; tot de pleuris uitbreekt!

  Like

 2. Ik kreeg zowaar op deze vredige zondag een ingeving na al die berichten van de afgelopen week over Duitsland en de Brusselse overheersers. Inladen en dumpen boven Sirië.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: