Asielterroristen voeren jihad tegen ambulancebroeders en politie

Een Irakees wilde zelfmoord plegen met een groot mes. Delen ze die uit in AZC-s of hoe komt ie daar aan? Hij had waarschijnlijk een lullig sneetje want wilde niet naar het ziekenhuis, maar maakte kabaal als een mohammedaans speenvarken. 

30 kolonisten, waarschijnlijk allen hoogopgeleide ambulancebroeders, wilden de man zelf in de ambulance stoppen. Dat wilden de Nederlandse ambulancebroeders niet. Toen de politie de man mee wilde nemen stribbelde die heftig tegen. Het was dus niet alsof die al half leeg gebloed was uit het schrammetje aan zijn pols.

Omdat de situatie dreigde te escaleren zag de politie zich genoodzaakt zich terug te trekken. Waar heb je verdomme die pistolen voor? De vrouw van de man wilde hem wel snel in de ambulance hebben en een neef van de man die over zijn toeren ging werd onwel, islamitische hysterie-psychose. Blijkbaar is de hele extended family naar hier gekomen. Wat vreemd is want Irak is gewoon veilig. Veilig voor sjiieten in sjiitisch deel, veilig voor soennieten in soennitisch deel, en veilig voor Koerden in het Koerdisch deel. Gewoon nieuwe grenzen trekken en klaar.

De man wilde zich van het leven beroven vanwege de onmenselijke omstandigheden, geen geld om naar de hoeren te gaan of druks te kopen en belabberd Nederlands voer, en hij slaapt ook nog eens slecht.

Noord Hollands dagblad >> plus jankvideo

Telegraaf >>

AD >>

 

Comments zijn gesloten.

5 Comments on Asielterroristen voeren jihad tegen ambulancebroeders en politie

 1. G.Deckzeijl // 31/01/2016 om 17:26 //

  Ik parkeer het hier, zal geen problemen geven denk ik, gaat alleen maar over infiltranten
  en hoe ze in leven worden gehouden…
  Hoe dan ook, Mark Rutte, jan kan een voorbeeld nemen aan de Tsjechen!
  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/31/tsjechie-zonder-vervulling-van-de-verplichtingen-door-turkije-geen-geld/#more-108569

  Like

 2. Dat ‘streepjes’ met een mes zetten is geen ‘zelfdoding’!!! In Thailand doet men dit ook veelvuldig. Dit doet men als men radeloos is, maar niet met de intentie van zelfdoding ! Men wil aandacht voor zijn/haar probleem. De fout die steeds en steeds weer gemaakt wordt is dat men bij een andere Cultuur met andere gewoonten denkt dat dit niet bestaat. Alles wordt ‘vertaalt’ naar de Europese Cultuur ! Dat is dus niet zo !
  .
  De betreffende man heeft het ziekenhuis dus ook niet van binnen gezien !

  Like

 3. Dus voor elke pleister die ze plakken moet er nu ook een arrestatieteam mee.
  Om de kosten te dekken/besparen, omdat ze anders een complete ambulance slopen.
  Ze mogen zo langzamerhand overal wel een klein bureautje huisvesten in elk ziekenhuis en dokterspost.

  Like

 4. De overheid is als de dood om zaken die ‘ons soort mensen’ (OSM) onwelgevallig is, asielcentra op te dringen. De ambtenaren die zijn betrapt op het faciliteren van die angst zien daar niets vreemds in, zodat de conclusie gerechtvaardigd is, of men dit een normale gang van zaken vindt? Vermoedelijk wel.

  Het Algemeen Dagblad viste een mail uit de resultaten van een WOB-verzoek dat tenminste een explosieve inhoud heeft. De inhoud is inderdaad dusdanig, dat het ministerie van V&J er naar alle waarschijnlijkheid een potje lak in had geïnvesteerd, maar bij het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) zijn ze nog niet zo ver. Het lijkt niet waarschijnlijk dat die prachtige onschuld nog lang zo blijft.
  http://verenoflood.nu/niet-bij-osm/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: