Boem, Beng, Bom. islam is vrede. Boko Haram verbrandt kinderen

Tientallen doden bij aanslagen Damascus

In de Syrische hoofdstad Damascus zijn volgens het Syrisch Observatorium voor Mensenrechten zeker 60 mensen om het leven gekomen door een bomaanslag en een actie van zelfmoordenaars. Er raakten meer dan honderd mensen gewond. De Syrische regering zegt dat 45 mensen zijn omgekomen.

Nos >>

Boko Haram richt bloedbad aan: zeker 65 doden

Zeker 65 inwoners van een Nigeriaans dorp zijn zaterdagavond om het leven gekomen door een terreuraanval. Het geweld moet volgens het Nigeriaanse leger wel het werk zijn van Boko Haram. De daders kwamen in auto’s en op motoren het dorpje Dalori binnengereden en begonnen om zich heen te schieten. Ze staken huizen in brand en zetten volgens het leger ook zelfmoordterroristen in.

AD >>

Boko Haram burns kids alive in northeast Nigeria: witness

A survivor hidden in a tree says he watched Boko Haram extremists firebomb huts and heard the screams of children among people burned to death in the latest attack by Nigeria’s homegrown Islamic extremists.

Scores of charred corpses and bodies with bullet wounds littered the streets from Saturday night’s attack on Dalori village just 5 kilometers (3 miles) from Maiduguri, the birthplace of Boko Haram and the biggest city in the northeast, according to survivors and soldiers.

The shooting and burning continued for four hours, survivor Alamin Bakura said, weeping on a telephone call to The Associated Press. He said several of his family members were killed or wounded.

The violence continued as three female suicide bombers blew up among people who managed to flee to neighboring Gamori village, killing many people, according to a soldier at the scene who insisted on anonymity because he is not authorized to speak to journalists.

The 6-year Islamic uprising has killed about 20,000 people and driven 2.5 million from their homes.

Lees verder >>

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Boem, Beng, Bom. islam is vrede. Boko Haram verbrandt kinderen

  1. Paar goeie bommen daar op die bende en opgeruimd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: