5 Comments on Video: De Nederlandse Stasi-politie

 1. Deze video en ook andere goede zaken heb ik eigenlijk al een tijd terug gezien. Hetgeen ik niet begrijp is waarom maakt men geen ‘platform’ waar iets ‘aparts’ doorgezonden kan worden, dan kan de ‘web-man’ bekijken of het geplaatst kan worden.
  Bij media moet je zorgen dat je de eerste bent. Alhoewel…..als je geen Facebook of iets dergelijks hebt en de Telegraaf (zoals ik laatst gezien heb) komt 5 uren later met een gelijksoortig bericht, dan vis je ook naast het net. Een Facebook dat enkel artikelen zou doorsturen en 3.000 Volgers zou kennen zou binnen 1 dag makkelijk 100.000 hits kunnen genereren. En omdat men dit bericht blijft doorsturen gaat dit bijna eindeloos door ! Het opzetten ervan en de Volgers genereren vergt wel ontzettend veel tijd ! Dat niemand dit en ook andere simpele zaken niet ziet begrijp ik niet zo goed ?
  Bij Fenixx zie ik 3 personen vaker iets goeds aanbieden (ook nu bij open draad), maar daar wordt niks mee gedaan. Het lijkt wel een ‘Zweedse’ site geworden. Hoe lang zullen mensen hiernaar blijven kijken/lezen ? Dat is toch eentonig !
  Ik mis organisatie, beleid en beheer. En dat overal waar ik een oog op werp.
  .
  GeenStijl is bij mij weer in achting gestegen. Het verhaal SamSom/Timmermans en het gesprek met de Min.Pres. Rutte was van zeer hoge kwaliteit ! SamSom/Timmermans, de gluiperigheid van deze lieden. Ik weet precies hoe ze denken, maar deze had ik gemist. Knap werk !

  Like

 2. @Wauso

  je hoeft niet altijd als eerste te zijn, ik zie met enige regelmaat GS later met iets komen dan wij.

  Facebook heb ik even geprobeerd bij Fenixx, maar je hebt de reacties kunnen lezen…

  Minder bezoek door veel Zweeds spreken de cijfers tegen, die stijgen alleen maar. Gemiddeld 10.000 bezoekers per dag over januari.

  “Bij Fenixx zie ik 3 personen vaker iets goeds aanbieden (ook nu bij open draad), maar daar wordt niks mee gedaan.”

  Net nog eentje van ‘iemand’ van de opendraad geplukt en op voorpagina gezet. Die anderen behoeven vaak eerst bewerking en de ervaring leert dat dat vaak meer werk is dan iets eigens te maken.

  Like

 3. G.Deckzeijl // 01/02/2016 om 08:11 //

  Ruim 40 jaar geleden maakte de overheid reclame met affiches met de tekst:
  “Die pet past ons allemaal”
  Jaren later maakte een kennis van mij een variant op dat affiche:
  ‘Die pet PAKT ons allemaal”
  Waarvan acte.
  Ga niet in discussie met die landverraders, zet iedere actie van ze op het net!
  https://fubar.mobi/2015/12/18/de-politie-is-niet-je-vriend-de-politie-slaat-je-dood/comment-page-2/#comments

  Like

 4. G.Deckzeijl // 01/02/2016 om 09:40 //

  Ach gossie… Ingrid van Engelshoven(ook D66) en A.Taheri maken zich zorgen…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25118611/__Kinderen_moslims_al_radicaal__.html
  Tsja, hoe zou dat toch komen dat kinderen er steeds vaker radicale ideeën opnahouden?
  Simpel: door radicale onaangepaste verwekkers en natuurlijk ook de verzonnen koran.

  Like

 5. Ik neem jouw niks kwalijk Fubar. Jij bent vernieuwend. Jij treft geen blaam.
  Hetgeen ik wil zeggen is, dat jullie (anderen) tevreden zijn met 10.000 (en dat kwam door Keulen) views, terwijl ik stel dat het er makkelijk 100.000 en meer per dag kunnen zijn.
  Nu wordt er steeds voor dezelfde groep personen geschreven. Dat treft eigenlijk geen doel ondanks, dat deze groep langzaam groter begint te worden.
  Als iemand commentaar geeft op de satire foto rapist/racist wordt hij weggezet als domoor en krijgt van de redactie een taalcursus mee. Idem bij mijn reactie 26-12. Terwijl beide reacties gelijk hebben krijg je een overmate grote mond terug. Beide artikelen hadden gecorrigeerd moeten worden. De hoogmoed laat dit echter niet toe. Het begint PvdA trekjes te krijgen ! Ik zie precies wat gaande is de laatste 3 weken, maar ik zeg dat hier niet.
  Ik vind het alleen jammer van de ‘gemiste’ kans ! Ikzelf heb veel mogen leren omtrent mijn totale misvatting van de ‘Sociale’ media. En weer mogen aanschouwen, dat verkeerde mensen aan de touwtjes trekken. Dat typische ‘ikke’, ‘ikke’ en geen groepsdenken. Dan kom je dus niet ver in mijn opinie. Ikzelf ga dus fijn verder met leven en laat de boel de boel. Enkelen zullen hier blij mee zijn. En ik ga donderdag naar het ‘Auwt Wiever Bal’ in Valkenburg. Wie weet loopt er een ‘Auwt Wief’ van mijn gading voor die paar dagen die ik dan hier mag rondspringen. (Je ziet mijn goede humeur nemen ze me niet af).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: