islamitische apartheid gefaciliteerd in Enschede

Achter de gordijnen zwemmen de dames in Enschede

De eerste dameszwemavond van dit jaar in Aquadrome in Enschede trekt 320 vrouwen en meisjes naar het zwemparadijs aan de Van Deinselaan. Het zwembad is ook dit jaar weer vijf zaterdagen van 18.30 tot 21.30 uur het domein van de vrouwen, het grootste deel van allochtone komaf. Uitsltuitend vrouwelijk personeel houdt ook deze eerste avond in het nieuwe jaar weer toezicht. Tubantia >>

islamisering >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on islamitische apartheid gefaciliteerd in Enschede

  1. jungleelephant // 01/02/2016 om 23:10 //

    Als al die wijven kunnen en willen zwemmen vraag ik met toch af hoe het komt dat ze verzuipen als ze een bootje pakken;volgens mij worden ze die boten uitgeslagen.En als je eerst k.o. geslagen wordt,zwem je niet meer zo lekker!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: