Leeuwarden wil ook massale vechtpartijen in AZC

Leeuwarden wil niet achterblijven bij buurgemeente Burgum.

Massale politie-inzet bij azc

De politie is maandagavond in actie gekomen voor een vechtpartij in een azc in het Friese Burgum. Telegraaf >>

Verkrachtingen, kinderprostitutie, vechtpartijen. En dan toch voor een AZC stemmen. Dan haat je je inwoners blijkbaar. Als de inwoners die haat dan retourneren middels protest dan beschuldig je die bewoners er van de democratie te slopen. Het kan niet lang meer duren voordat dit soort bestuurders gesloopt worden. De waanzinnige arrogantie.

Gemeenteraad voor azc Leeuwarden

Een ruime meerderheid van de gemeenteraad in Leeuwarden is voor de komst van een azc in Leeuwarden. Het azc zou moeten komen in het oude postsorteercentrum op een kantorenpark aan de Snekertrekweg voor de periode van maximaal tien jaar en voor maximaal 600 asielzoekers.

Bijna alle partijen in de 39 leden tellende raad zijn voor de komst van het azc. Alleen de VVD (vier zetels) is faliekant tegen. De partij stemde eerder wel in met tijdelijke opvang in het WTC in de Friese hoofdstad, omdat dat van tijdelijke aard was.

Telegraaf >>

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Leeuwarden wil ook massale vechtpartijen in AZC

 1. jungleelephant // 01/02/2016 om 23:26 //

  Al die zogenaamde bestuurders mogen ze van mij tegen de muur zetten!Iedereen betaald zich blauw aan gemeentebelasting en wat krijg je er voor terug;ellende,vernedering,criminaliteit en nog veel meer ellende!

  Like

 2. Het is gewoon hoogverraad dit kabibet en de gemeentes en niet luisteren naar het volk en het gewoon door de strot rammen weg met deze politiek verzet en tijd voor een staats greep van burgers weg ermee en figt for your right nu voor het te laat is laat deze regering ons land niet kapot maken voor ons en ons nageslacht tijd voor verzet! 😠

  Like

 3. G.Deckzeijl // 02/02/2016 om 05:26 //

  @k.v.d.werf, 1-2, 23:52
  Verzet..???
  In Nederland…???
  Forget it.

  Like

 4. Horatius // 02/02/2016 om 15:03 //

  Parbleu!
  (krachtterm ingevoerd tijdens de Franse bezetting).

  Donnerwetter!
  (krachtterm ingevoerd tijdens de Duitse bezetting).

  Bij de Baard van de Profeet!
  (krachtterm ingevoerd tijdens de huidige Mohammedaanse bezetting).

  Donderju!
  Krachtterm in gebruik door autochtone Nederlanders die in verzet komen tegen deze invasie van asielzoekers die in werkelijkheid de Stoottroepen zijn van de radicale Islam. Onze regering zal niet eerder rusten voordat in iedere stad en dorp van dit land een AZC voor onbepaalde tijd in gebruik is genomen. De Bezettingstroepen moeten tenslotte ook slapen en vreten, de buurt onveilig maken en af en toe een blonde deerne aanranden, want het schijnen volgens bevestigde berichten bronstige knapen te zijn met het hart (of geslachtsdeel) op de juiste plaats.

  Over verplichte inkwartiering bij de gewone burgers wordt nog overleg gevoerd met de Moslimbroederschap en het COA, wie protesteert wordt afgevoerd met een zak over het hoofd en vervolgens gedeporteerd naar een van de Waddeneilanden.

  Sakkerloot!
  Hebben we daarvoor in de meidagen van 1940 als leeuwen gevochten tegen de Duitsers bij de Grebbeberg met kanonnen uit 1880 om nu alsnog te moeten zuchten onder het schrikbewind van deze barbaren?
  Onze gehele bevolking (m.u.v. de Linkse collaborateurs) is radicaal TEGEN deze onvoorwaardelijke capitulatie voor de religieuze baardmannen die van ons land een Islamitisch kalifaat willen maken, de sharia zullen toepassen, overal moskeeën gaan bouwen en de boerka verplicht willen invoeren als religieuze verpakking voor alle vrouwen.
  De religieuze politie zal patrouilleren in onze steden en onze bromsnorren mogen alleen nog maar hand- en spandiensten verrichten onder streng toezicht van de Moslimbroederschap.

  Maar is dit allemaal wel volgens de Mensenrechten? vraagt de verbijsterde autochtoon.

  Helaas gelden die Mensenrechten uitsluitend voor asielzoekers en zijn die per dictaat vanuit Brussel afgeschaft voor de autochtone bewoners van West- en Noord-Europa.

  Er resten ons dus nog twee opties; of het hoofd buigen of alsnog in het kader van het ZELFBESCHIKKINGSRECHT in actie komen om ons land te vrijwaren voor de nukken en grillen van de Religieuze en zeer Bronstige Baardmannen.

  Like

 5. Jolanda // 02/02/2016 om 15:33 //

  Ik zie dat de Friese vlag ten schande word gezet! Ik kom zelf niet van Friesland en ik woon er ook niet, maar een vlag dient niet als kopvod te worden gebruikt. walgelijk!!!!

  Like

 6. jungleelephant // 02/02/2016 om 16:50 //

  De tweede optie spreekt mij meer aan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: