Jonge vrouw wordt lastiggevallen: gepensioneerden willen helpen maar worden zelf aangevallen

Op sociale media doet een filmpje de ronde waarin twee Duitse gepensioneerden aangevallen worden door een groepje migranten. Het duo had net tevoren gezien hoe een jonge vrouw lastiggevallen werd en wilde haar beschermen. Het incident zou zich vorige zaterdag voorgedaan hebben in de metro van München.

De arm van de ene man werd klemgezet terwijl de andere bedreigd en bij de jas gegrepen werd. Münchenaar Tom Roth wist de jammerlijke scène te filmen met zijn gsm en plaatste de beelden op Facebook.

Volgens hem begonnen de problemen toen een jongedame niet wilde ingaan op de avances van een van de daders. “Dit is in hartje München gebeurd, op klaarlichte dag. Ik had vanuit Sendlinger Tor de metro genomen richting centrum. Ik zat tegenover de jonge vrouw, achter haar hadden twee asielzoekers plaatsgenomen. Een van hen -vermoedelijk van Arabische afkomst- viel haar lastig. Hij had iets tegen haar gezegd en vroeg waarom ze niet in het Duits antwoordde. ‘Omdat je het mij in het Engels gevraagd hebt’, luidde haar antwoord. Volgens mij hield hij zijn hand op haar rug. Ze draaide zich weg van hem en keek in mijn richting. Ik bleef de jongeman strak aankijken, om duidelijk te maken dat ik hem in de gaten hield.”

“Plots sloeg hij met volle kracht tegen het raam.”

HLN >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: