IS kan er niks van. Al-Qaeda kan er niks van. Taliban ook niet. Saoedi-Barbarije toont de ware islam

Natuurlijk ook als het op onthoofden aankomt. De één gebruikt een bot kartelmes, weer een ander loopt een half uur te zagen. Of ze zetten kinderen in, die er al helemaal niks van kunnen. IS probeert het soms met een tank of een raketwerper, maar dat resulteert ook in een puinhoop. 

Mekka is het heiligste van het heilige, daar wordt de pure islam geprakkiseerd. Iedereen moet er eens in zijn leven verplicht naar toe. Zelfs ons koningshuis komt er met enige regelmaat. Bijvoorbeeld om de honderdste onthoofding te vieren vorig jaar:

01

Het koningshuis ging lekker met hun eigen vliegtuig (betaald van van ons geroofd geld), waar Timmermans wou kruipen, maar uiteindelijk zelfs daar te laf voor was.

Het huis Saud, in het zadel gehouden door de Amerikanen in ruil voor de petrodollar (hoi Shell en Bea), is de hoeder van de twee heilige plaatsen. Saoedi-Barbarije is het hoogtepunt van islam. islam zoals islam is. De Saudi-Barbaren verspreiden dat fanatiek, in Pakistan alleen al staan er ruim 20.000 door SA gesponsorde madrassa’s. Onlangs boden ze Duitsland nog aan 200 moskeeën te bouwen voor al de mohammedanen die ze die kant opjagen middels hun oorlog in de buurlanden Syrië en Irak, terwijl ze zelf niet één ‘vluchteling’ opnemen omdat er misschien wel eens een terrorist tussen kan zitten. Misschien is het tijd dat Judith Sargentini de koppensnellers eens uitlegt dat dat onzin is.

judith-sargentini

 

Koppensnellers

Snel, sneller, snelst.

De Saudi-Barbarieren winnen op alle fronten. Al was die tweede onthoofding wel een beetje slordig en fokken mohammedanen sneller dan deze beul kan koppensnellen. Het blijft middeleeuws en een nuke op deze lui gaat toch echt een stuk sneller. Het liefst op het moment dat het hele koningshuis op visite is natuurlijk.

Toch word ik liever vlot onthoofd dan dat het een half uur moet duren.

Gruwelfilmpje. Eigen risico. Drie onthoofdings met één kromzwaardzwaai per hoofd.

http://vidmax.com/video/115295-Brutal-Beheadings-In-Saudi-Arabia

Comments zijn gesloten.

1 Comment on IS kan er niks van. Al-Qaeda kan er niks van. Taliban ook niet. Saoedi-Barbarije toont de ware islam

 1. G.Deckzeijl // 04/02/2016 om 08:00 //

  Bovenste foto…
  Zelfs al hadden ze een grotere groene(!) lap genomen, dan nóg hadden ze
  dezelfde STOMME stijlfouten gemaakt.
  Stelletje genetisch gemanipuleerde, zwaar geïndoctrineerde contactarme stumpers.
  En aan die linkse muts Sargentini wil ik al helemaal geen tijd besteden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: