Merkel laat zich uitwonen door Erdogan

Merkel overlegt met Turkije over vluchtelingen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel is vandaag voor besprekingen met Turkse politieke leiders over de vluchtelingencrisis in Ankara aangekomen. In de ochtend voert zij overleg met premier Ahmet Davutoglu, in de middag staat een gesprek met president Recep Tayyip Erdogan op het programma.

De Morgen >>

Merkel in Turkije: voert zij de druk flink op?

Elsevier >>

Nee, ze voert de druk niet op. Waarom zou je dat verwachten als ze dat tot nu toe nooit gedaan heeft? Ze heeft alleen maar toegegeven, kwam zelfs met een plan om honderdduizenden Ottomaanse invasanten te verwelkomen. Ze is er nu om zich nog meer te laten chanteren. Absurd overigens dat Merkel hier namens Europa spreekt, maar blijkbaar heeft ze al een tijdje de macht over het hele continent over genomen. Het vierde rijk is een feit. De vorige keren dat Duitsland Europa in het verderf stortte was dat ook in innige samenwerking met de Turken dus er valt niet te verwachten dat dat nu anders zal zijn. Wat een in en in domme vraag Elsevier !

Kijk maar eens wat Erdogan doet:

Vluchtelingencrisis zet relatie Europa met Turkije op scherp

Door Frank Knopers

De vluchtelingencrisis legt niet alleen een grote druk op Europa, maar ook op de relatie met Turkije. Dat blijkt uit de notulen van een gesprek tussen de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Raad Donald Tusk en de Turkse premier Erdogan die in handen zijn gekomen van de Griekse site Euro2day. Uit de notulen blijft dat Turkije een hard onderhandelingsspel speelt en dreigt meer vluchtelingen door te sturen naar Griekenland en Bulgarije, indien hij niet de gewenste €6 miljard van Europa krijgt om vluchtelingen op te vangen.

Marketupdate >>

01

Meer documenten onder de link van Marketupdate en hier:

Nee, hier zijn we lekker klaar mee:

Duitsland en Turkije: “NAVO moet mensensmokkelaars tegenhouden”

Duitsland en Turkije willen dat de NAVO helpt om mensensmokkelaars langs de Turkse kust tegen te houden. Dat meldt persbureau AFP. De twee landen zetten per direct een gezamenlijke hulpactie op touw voor de tienduizenden vluchtelingen die zich aan de Turks-Syrische grens ophouden.

De Morgen >>

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Merkel laat zich uitwonen door Erdogan

  1. jungleelephant // 08/02/2016 om 18:39 //

    Zo verschrikkelijk moe wordt je er van!Je staat op met dat gajes en je gaat er mee naar bed!Van mij mogen ze allemaal een ziekte krijgen die dodelijk is,binnen 24 uur!Want ze zijn het leven niet waard,aangezien ze er alleen maar kwaadaardige dingen mee doen!Het goede overwint????Nou,ik waag het zo langzamerhand toch te betwijfelen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: