VVD en SP willen duidelijkheid over subsidie voor Koran-leesclubs

‘De onderste steen moet boven komen over de besteding van subsidies door twee Marokkaanse en Turkse stichtingen, gevestigd in De Verbinding’, dat bepleiten VVD en SP.

Uit onderzoek van de twee partijen blijkt dat er mogelijk in 2009 subsidiegeld is besteed aan activiteiten waarbij wordt gelezen in de Koran en voor discussiegroepen over ‘islamitische waarden’ in de Nederlandse samenleving. ‘Dat is een onjuiste en onwenselijke besteding van subsidiegeld’, schrijven VVD en SP.

AT5 >>

Opvallend dat het Rik Torn en Peter Kwint zijn die de vragen stellen. De eerste is een islamitisch schoothondje van de VVD dat islamofobie wil gaan registreren. Dat is een eerste stap naar het strafbaar stellen van,…  de waarheid spreken over islam. En de tweede zette vorige week aan tot geweld tegen een democratische demonstratie.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: