Koenders: geen extra sancties tegen Turkije om bombardement Koerden

foto; Cizre, niet Aleppo

O nee, dat stond er niet. Wel dit:

Koenders: geen extra sancties tegen Rusland om bombardement Aleppo

Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken ziet geen heil in extra sancties tegen Rusland. De zware bombardementen die het land uitvoert op de Syrische plaats Aleppo zijn weliswaar onacceptabel, maar volgens de minister blijft Rusland nodig voor het vredesproces in Syrië. Dit zei Koenders woensdag in een debat met de Tweede Kamer.

Volkskrant >>

Hypocriete zak hooi !

01

Cizre

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Koenders: geen extra sancties tegen Turkije om bombardement Koerden

  1. jungleelephant // 10/02/2016 om 22:42 //

    Moest er nog bij komen ook!En Turkije pleegt genocide op de Koerden,dus waarom die niet een trap onder hun hol krijgen snap ik niet!Temeer daar het niet de eerste keer is dat ze een volk uitroeien!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: