Zweden prutst maar wat aan met de asielterugkeer

NOS:

De afgelopen drie jaar verdwenen zo’n 23.000 afgewezen vluchtelingen in de anonimiteit.

Wie heeft er dan ook bedacht ze los rond te laten lopen in afwachting van hun asielaanvraag? Het is uitlokking om de illegaliteit in te gaan. Niets anders. Door degenen die de asielindustrie op deze manier georganiseerd hebben. Worden die eigenlijk nog bestraft voor hun medeplichtigheid in deze?

Er worden wellicht nog meer politiemensen aangenomen om vluchtelingen op te sporen, maar dat is volgens de teamleider geen oplossing. “Andere instanties kunnen op dit moment niet inspelen op de vele vluchtelingen die onder dwang moeten worden teruggestuurd. We hebben bijvoorbeeld niet genoeg plaats in uitzetcentra.”

Niet genoeg plaats in uitzendcentra? Wat is dat nou weer voor kul? Als je maar genoeg vliegtuigen hebt om ze terug te vliegen. Ze moeten weg. Da ga je toch niet weer af laten wachten ergens op kosten van de burger. Eerst laat je ze al ontsnappen, en als je ze dan hebt breng je ze niet gelijk weg. Wat zit er precies in dat Zweedse drinkwater?

immigratie2

Het is nu stilte voor de storm, zegt de politieman. De regering verwacht dat zeker de helft van de 163.000 asielaanvragen van vorig jaar wordt afgewezen. De ervaring leert dat velen niet vrijwillig weggaan.

Dat zal nog een mooie puinhoop worden. De 23.000 van de afgelopen drie jaar krijg je al niet weg. Het gaat niet lukken he? Ze gaan gewoon blijven he?

Scholen met veel vluchtelingenkinderen staan ook voor een zware opgave. Zoals de Farsta-school in een voorstad van Stockholm. Docente Inger Schwartz krijgt er elke week nieuwe vluchtelingenkinderen bij.

Ook bij deze policore gek wil het niet doordringen. Hij ziet wel dat er een probleem is:

Tegelijkertijd is er een gebrek aan docenten en klaslokalen. “Het hele systeem staat onder druk”, zegt Schwartz. “Er is ook niet genoeg sociale zorg en er zijn geen huurwoningen beschikbaar. Het gaat om de hele keten.”

Maar toch blijft die het Zweedse schoolsysteem dat voor Zweedse kinderen is en door Zweedse mensen betaald, opofferen aan de mohammedaanse invasanten:

Toch houdt rector Wolfgang Johansson een positieve blik op de situatie. “Het is zeker een uitdaging. Maar we redden het en het lukt steeds vaker om kinderen naar reguliere klassen te sturen.”

“Wir Schaffen das”… Blijkbaar nog niet hard genoeg met je kop tegen de werkelijkheid geknald. Geen zorgen. Zolang jullie op deze voet doorgaan komt dat onvermijdelijk. Het zal niet prettig zijn.

immigratiejihad

Minister Anders Ygeman van Binnenlandse zaken zucht even als hij de drastische verandering in het Zweedse asielbeleid voor de zoveelste keer moet uitleggen. “Het komt door het falen van Europese samenwerking”, zegt hij.

Het ligt gelukkig niet aan jullie. je hebt al heel wat van je mohammedaanse import opgestoken. Altijd eerst naar de buren wijzen, dat het hun schuld is. Wie precies had ook weer 160.000 ‘vluchtelingen’ opgenomen dan? En wie heeft, mede door dat Zweedse beleid, voor een aanzuigende werking gezorgd? Niet Polen of Hongarije.

In het opvangcentrum in de Stockholmse voorstad Farsta leidt het strengere asielbeleid tot onrust bij bewoners. De Palestijnse Ahmad Almsry wacht al bijna twee jaar op uitsluitsel.

Waarom moet een Paljastijn vluchten? De levensverwachting in Gaza is het hoogste van het hele Midden-Oosten, de obesitas-cijfers trouwens ook. Ze hadden je nooit de grens over moeten laten steken, dan had je ook niet twee jaar van je leven verspild. Al is het twee jaar lang plunderen van de kafir voor een mohammedaan niet echt verspilling.

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Zweden prutst maar wat aan met de asielterugkeer

 1. Horatius // 12/02/2016 om 11:20 //

  Dit probleem speelt uiteraard niet alleen in Zweden maar ook in alle andere West-Europese landen die humanitaire overwegingen lieten prevaleren boven de Nationale Identiteit en Veiligheid.

  Eenmaal binnen de landsgrenzen is geen enkele politiek-correcte maatregel effectief om deze afgewezen asielzoekers te bewegen de thuisreis te aanvaarden omdat zij alle schepen achter zich hebben verbrand. Hun geld is grotendeels in de zakken van de geldsmokkelaars verdwenen en hun huizen zijn intussen verhuurd aan andere personen of verkocht.
  En men kan altijd nog een beroep doen op de Mensenrechten want bij een gedwongen terugkeer loopt met het (verzonnen) risico te worden gemarteld.

  In Nederland staan er talloze organisaties klaar om afgewezen asielzoekers alsnog onderdak te verlenen ondanks de plichtmatige protesten van diverse Overheden.

  Om een lang en treurig stemmend verhaal kort te maken, we staan voor een enorm probleem wat alleen kan worden opgelost door maatregelen die volkomen haaks staan op de weekhartige maar desastreuze mentaliteit van de Linkse politieke Elite.

  Interneringskampen ter voorbereiding voor desnoods hardhandige repatriëring van afgewezen gelukszoekers zou het enige effectieve middel zijn voor deze crisis die op de middellange termijn geheel Europa zal ontwrichten.

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en alles is beter dan een burgeroorlog die onafwendbaar het gevolg is bij de snel escalerende tweedeling in de West-Europese samenleving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: