Premier Orban: Europees migratiebeleid is mislukt

Het beleid van de Europese Unie rond de vluchtelingencrisis is volledig mislukt en onderstreept nog eens dat Hongarije een verdeling van vluchtelingen via nationale quota niet zal accepteren. Dit zei de Hongaarse premier Viktor Orban maandag in het parlement tijdens een felle aanval op de aanpak van de EU.

Orban kondigde aan nieuwe hekken te willen plaatsen, nu langs de grens met Roemenië. Hij heeft Hongarije al volledig afgesloten bij de grens met Servië en Kroatië. Deze al bestaande grensversperringen tegen immigranten wil hij verder versterken. De premier maakte zijn opmerkingen over het migratiebeleid voorafgaand aan een vergadering van de zogeheten Visegrad-landen Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Polen.

Volkskrant >>

Orban >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Premier Orban: Europees migratiebeleid is mislukt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: