Van der Laan: “Alle vrouwen zijn onreine hoeren, mijn moeder ook, en die geef je geen hand.”

“Want in sommige culturen is het doodnormaal om vrouwen geen hand te geven.”

In ‘sommige’ culturen, Van der Laan? islam bedoel je. Waarom spreek je dat woord niet uit dan, lafaard? En omdat in islam vrouwen minderwaardige wezens zijn, moeten wij daar relaxed mee omgaan en niet zo moeilijk doen. Dan moet de ontvangende maatschappij zich maar aanpassen, want waarom zou een mohammedaan, met dat expansionistische dwingende en niet-aan-te-passen geloof zich aan passen he, in het gastland? Als toekomstige slaven moeten wij er vast aan wennen wie hier zo meteen de baas is en alvast hun bevelen gehoorzamen en hun middeleeuwse doctrines accepteren?

Wat gaan wij als gastland nog meer accepteren van die bezetters die hier hun regels op komen leggen en al onze door de eeuwen heen opgebouwde waarden en normen, zoals de gelijkheid van man en vrouw, overboord kieperen? En waarom werk jij daar aan mee? Heb jij iets tegen deze verlichte Westerse liberale democratische samenleving? Zie jij soms liever de onderdrukkende bloeddorstige sharia hier de regels bepalen? Je bent een volksvijand geworden Van der Laan. Dat heb je vorig weekend in Amsterdam al laten zien waar je met je fascistische knokploegen de democratie het laatste zetje gegeven hebt. Bedenk je wel, dat dat zich ook tegen jou kan keren. Je neemt een gevaarlijke gok.

Hoever wil je gaan met je tolereren en accepteren van ons wezensvreemde onhebbelijkheden onder het mom van culturele verrijking? Vandaag geven we vrouwen geen hand meer. En morgen?

-Snijden we dan hun klitjes af? In het kader van dat het gastland zich aanpast?

-Hak je zo meteen de hand af van iemand die een rot ei gooit naar een ongekozen regent als jij?

-Of hak je gelijk zijn kop er af op het plein voor de moskee, omdat dat nou eenmaal zo gaat in sommige culturen?

Ik stel voor dat je midden op De Dam je lul op een hakblok legt en dan hakken we met een forse klap de helft er af. Zo gaat dat nou eenmaal in sommige culturen en het gastland mag zich best een beetje aanpassen en daar gematigd mee om gaan, en het is aan de regenten om het goede voorbeeld te geven.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Van der Laan: “Alle vrouwen zijn onreine hoeren, mijn moeder ook, en die geef je geen hand.”

  1. corbison // 23/02/2016 om 16:36 //

    Toen de Islam hun kruistocht voort zette met de bezetting van India en het huidige Pakistan en na 800 jaar bezetting 400 miljoen Hindoes hebben afgeslacht en miljoenen als slaven hebben verkocht, durven rand debielen het nog op te nemen deze unter menschen om de kruisvaarders aan te halen. Deze verdedigden het graf van Jezus en de stad Jeruzalem

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: