Wie een hoofd hakt van een ander …

“Britse sluipschutter ‘onthoofdt’ IS-beul met één kogel”

Een Britse sluipschutter heeft vanop grote afstand en met één enkele kogel een IS-beul uitgeschakeld in Syrië. De jihadi was net een barbaarse cursus ‘onthoofding’ aan het geven aan IS-strijders toen hij zelf werd omgebracht.

Zo’n 20 militanten namen deel aan de les van de beul. Ze leerden hoe ze gevangenen moesten onthoofden. Vanop zo’n 1.200 meter wist de sluipschutter van de Special Forces raak te treffen met een speciale kogel die een tollende beweging maakt. Volgens getuigen leek het alsof het hoofd van de beul er werd afgeblazen. “De IS-commandant viel plots neer”, meldde de bron. “Toen brak er paniek uit.”

HLN >>

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Wie een hoofd hakt van een ander …

 1. Kunst aan, wij bevestigden een e-snaar, die dunne, elke kant aan een kogel die we met 2 scherpschutters 100 meter van elkaar verwijderd gelijktijdig en op halshoogte afschoten. Op die manier kon je met gemak 30 vijanden in 1 klap onthoofden. Door razendsnel te herladen kon je soms in een uurtje een hele divisie uitschakelen. Het spannen van een pianosnaar over de weg is hiervan afgekeken toen we eenmaal in de krant hadden gestaan.

  Like

 2. G.Deckzeijl // 16/02/2016 om 06:40 //

  Like

 3. Het echte werk! Bij ons moeten de snipers pang-pang fluisteren zodat ze niet ontdekt worden.

  Like

 4. G.Deckzeijl // 16/02/2016 om 14:04 //

  LOL…!!!

  Like

 5. Nog 500 van zulke kerels opleiden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: