Autoboem in Ankara. False flag van Erdogan?

Er zouden tot nu toe 28 doden en 61 gewonden zijn, maar er is nog geen foto gepubliceerd in deze tijd dat iedereen een smartphone heeft. Erdogan oogst wat die gezaaid heeft. Of misschien is dit wel juist zijn zaaigoed. Hij heeft een excuus nodig om Syrië binnen te trekken. Dat die dat nu toch echt snel wil, omdat de Russen, de Koerden en Syrië hem de pas afsnijden, heeft die de laatste dagen duidelijk laten blijken.

En een Ottomaanse kat in het nauw maakt rare sprongen. De Saoedi-Barbaren hebben al aangegeven graag mee te doen aan een mohammedaanse slachtpartij. En Merkel kwam nog kromlopend van het bukken terug uit Ankara.

https://twitter.com/gayretard88/status/700036377514217473

.

A vehicle full of explosives was detonated as military buses were passing by, according to the Ankara governor’s office.

More than 40 people were injured in the blast, which happened in an area close to parliament and Turkey’s military headquarters.

Deputy Prime Minister Bekir Bozdag called it an “act of terrorism”. BBC >>

.

 

 

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Autoboem in Ankara. False flag van Erdogan?

  1. Was ook mijn eerste gedachte toen ik ’t op het nieuws zag. Het beste is maar om alles wat er gebeurt als een valse vlag operatie te zien. Van vliegtuigen die wolkenkrabbers in vliegen tot varkenskoppen aan de poort van een AZC. Nu gaan ze de nucleaire sites extra beveiligen dus het wachten is op een kleine of grote boem zodat het Oekraïnische leger ons moet komen beschermen en het dus logisch is dat de hele zooi bij de EU komt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: