Merkel openlijk achter Al-Qaeda nu

Merkel roept op tot instelling no-flyzone in deel Syrië

De Duitse bondskanselier Merkel heeft de strijdende partijen in Syrië opgeroepen akkoord te gaan met instelling van een no-flyzone om burgers te beschermen. De oproep kwam nadat Turkije eerder vandaag zei dat een ‘veiligheidszone’ in Syrië moet worden ingesteld langs de Zuid-Turkse grens waar niet mag worden gevochten. Dit zei vicepremier Yalcin Akdogan. Volkskrant >>

De onheilige alliantie van wereldoorlogen veroorzakende Duitsers met de slachters van het Ottomaanse Rijk.

Rusland, Syrië en de Koerden trappen momenteel Ahrar-al-Sham, Al-Nusra en Al-Qaeda uit hun stinkende holen langs de Turkse grens. En daar wordt Turkije op zijn zachtst gezegd niet zo blij van. Ze staan op verlies in Syrië sinds Rusland zich er mee bemoeit en worden beetje bij beetje afgesneden van hun mohammedaanse moordenaarsbendes die op christenen en Yezidi’s jagen.

Merkel komt één keer per week langs bij Erdogan om elke keer dieper te bukken voor de sultan en schaart zich nu achter het idee dat Turkije al vier jaar propageert. Een no-fly zone. Ik heb nieuws voor je Merkel, er is al een no-fly zone:

01

Turkije komt er niet meer in. En die veiligheidszone waar Erdogan Bin Laden al drie jaar om mekkert heeft alleen het doel om een stuk Syrië  in te pikken en niet de aansluiting met IS en de rest van zijn islamitische proxies te verliezen.

Turkije is een terreurstaat. Turkije destabiliseert de regio. Turkije overspoelt Europa met jihadisten. Het is tijd om Turkije uit de NAVO te zetten en die bloeddorstige gekken de oorlog te verklaren in plaats van er week in week uit dieper voor te bukken.

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Merkel openlijk achter Al-Qaeda nu

 1. jungleelephant // 17/02/2016 om 17:25 //

  Helemaal met u eens!

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Tja, vroeg of laat komt de aap uit de mouw! Wat overigens iedereen met een gezond verstand al lang wist van deze Naz(i)aat van een dictator!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Merkel openlijk achter Al-Qaeda nu | Kattukse Vrienden voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: