Orban: Geen plan Merkel (Samsom), geen Turkse grensbewaking, maar een nieuwe grens !

Merkel en Samsom zijn zot en willen nog meer mohammedanen Europa binnenlaten, terwijl iedereen die iets van islam weet wat islam hier komt doen. Dat kunnen sommigen dan heel hard ontkennen, met hun vingers in hun oren terwijl ze lalala roepen, maar dat verandert geen ene jota aan de eeuwenoude islamitische doctrine dat de hele wereld veroverd moet worden. Zo heeft mohammed het bevolen en dat streeft elke mohammedaan na. De één wat bewuster en fanatieker dan de ander, maar er is er geen één die dat ontkent of afzweert. Op het moment dat die dat wel doet is die namelijk geen  mohammedaan meer.

De Turken kunnen we de grensbewaking niet toevertrouwen, om precies die reden hierboven. Het zijn mohammedanen. Bovendien bewijst de ottomaanse geschiedenis wat Turkije met Europa voorheeft. De Grieken nemen simpelweg wraak voor wat ze door de Troika (Duitsland) is aangedaan en sturen elke mohammedaan door.

Het beste zou zijn dat elk land zijn eigen grens verdedigt, een land zonder grenzen is geen land tenslotte, maar als politieke onwil dat niet toelaat dan is de ‘next best thing’ om de grens dan maar net boven Griekenland te leggen.

Victor Orbán heeft nu heel Oost-Europa achter zich om muur te bouwen aan grens tussen Macedonië en Griekenland

Vergeet één Europese politiek voor vluchtelingen. Vergeet ook één christendemocratische politieke familie in Europa. Want terwijl de Duitse bondskanselier Angel Merkel een ‘soft’ plan voorstelt en de Grieken vertrouwt, gaan de Oost-Europese landen een stap verder. Onder aanvoering van oude bekende Victor Orbán willen ze een muur na Griekenland om de instroom te stoppen.

En Orbán staat niet alleen. In Praag kwamen de leiders van Hongarije, Polen, Slovakije, Tsjechië en Bulgarije samen. En speciale gast was Macedonië, dat geen lid is van de Europese Unie. Maar Macedonië speelt een cruciale rol in de plannen van Orban en co. Want die landen vertrouwen de Grieken voor geen cent meer, ze zien wat de extreemlinkse Griekse regering de afgelopen maanden als netto resultaat kan voorleggen. En dat is een bijzonder zware balans: van alle beloften om de Europese grenzen deftig te bewaken is nauwelijks iets in huis gekomen.

Macedonië, dat historisch gezien nog een eitje te pellen heeft met de Grieken, werkt gretig mee.

News Monkey >>

Het beste is om meerdere rijen prikkeldraadzones achter elkaar aan te leggen. Om de 100 meter uitgerust met bewegingssensoren en geschutskoepels met automatisch snelvuur. Tussen die zones afwisselend mijnenvelden en tankgrachten met uitgehongerde mensenhaaien en piranha’s, krokodillen en kaaimannen en omdat het aan de grens met Griekenland is flikkeren we in sommige van die grachten naar lokaal gebruik Grieks vuur.

 

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Orban: Geen plan Merkel (Samsom), geen Turkse grensbewaking, maar een nieuwe grens !

 1. G.Deckzeijl // 17/02/2016 om 08:31 //

  Heb ’t gisteravond laat al op deze site geparkeerd, zag dat het niet is opgepikt.
  LET OP!
  Van de pot gerukte boven-ons-gestelden willen contant geld VERBIEDEN.!!!
  En niet alleen dat!!!
  https://ejbron.wordpress.com/2016/02/16/de-totalitaire-eu-en-de-banken-willen-contant-geld-gaan-verbieden/
  Ze realiseren zich kennelijk niet waar ze mee bezig zijn.
  Nee, de NOS en de kranten hebben niks gemeld zoals gewoonlijk…
  Deze aansluitende pagina dateert uit 2010…
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M85&ss=P936&l=NL

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: