Jihadias von Aartsen steunzender voor nazi-Oekraïne

Dictatoriale, corrupte, Jodenhatende nazi’s. Jozias heeft zijn ware vrienden gevonden. Nou wisten we dat al nadat er in ‘zijn’ stad volop “Dood aan de Joden” gescandeerd mocht worden en door mohammedanen met hakenkruizen gemarcheerd werd. En toen Von Aartsen dit jaar voor het vierde jaar op rij zijn soennitische straatmilities van de as-soenah-kazerne inzette, zoals Berberhart van der Laan zijn SA knokploegen op vreedzame demonstranten losliet in Amsterdam.

CA7sCQdWQAAMgVa

 

De democratie is dood. Eigenlijk al sinds 1 juni 2005, maar het wordt ons elke dag een beetje harder en openlijker in het gezicht geschreeuwd. We hebben ongekozen commissarissen van de Koning (zelf het toppunt van ondemocratie) en ongekozen burgemeesters die ons democratie-hatende mohammedanen die uit zijn op onze verovering door de strot stampen. Inspraak is afgeschaft, stenciltjes leiden tot een gebiedsverbod. Volksraadplegingen is een vies woord.

VonAartsen1

Okay. Jullie keuze zeg ik dan. Je wilt geen democratie? Je ontzegt het volk democratische middelen? Dan zit er nog maar één ding op stelletje paljassen: “het gebruik van ondemocratische middelen om jullie te verwijderen.”

Dan moeten jullie maar op de strontkar, met pek en veren de stad uit om op het galgenveld te drogen gehangen te worden.

vanaartsen

 

Jozias van Aartsen en Victoria Koblenko leidende figuren in ja-campagne bij GeenPeil-referendum

Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag is een van de sleutelfiguren in de ja-campagne tijdens het GeenPeil-referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Dat blijkt uit een uitgelekte lijst die door het kabinet is opgesteld en in handen is gekomen van RTL Nieuws. Ook de in Den Haag woonachtige actrice Victoria Koblenko staat op de lijst als ‘ja-verkoper’.

VanBaalen

Op de lijst staan tientallen bekende Nederlandse politici en opiniemakers. Het is de bedoeling dat deze zogeheten ‘steunzenders’ zoveel mogelijk mensen kunnen overhalen om op 6 april vóór het EU-associatieverdrag met Oekraïne te stemmen.
.
.
Het Nederlandse belang is duidelijk.

Dubieuze schaliegasdeal Shell met Rutte en Janoekovitsj

Nou heb ik helemaal niks met die lui van milieudefensie van dat filmpje. En ik vind schaliegas topspul. Schaliegas in de States is de reden dat Saoedi-Barbarije de olieprijzenoorlog begonnen is en nu eindelijk eens financieel in de knoei zit. Al had ik liever gezien dat we een berg thoriumreactoren gebouwd hadden, maar alles is beter dan mohammedaanse olie.

01

Het filmpje heeft wél een punt dat die schaliegaswinning er op een manier door heen gedrukt is die niet netjes is. En dat is dan ook zo’n beetje Nederlands enige belang en die paar procentjes die we pakken op schimmige witwasconstructies van Oekraïns cleptocratengeld via hier gevestigde brievenbusfirma’s.

01

Het grotere geopolitieke punt is dat de EU zich voor het karretje van Amerika laat spannen dat nog de vorige oorlog, tegen Rusland, aan het vechten is. Daar moeten we niet aan mee doen. De vijand is islam en niet Rusland.

Oekraïne >>

En dan nog dit. Als ‘jullie’ de democratie buitenspel zetten, voel ik me ook niet meer gebonden aan wetten die ten tijde van de verloren gegane vorige democratische periode tot stand gekomen zijn. Bij deze verklaar ik ‘jullie’ tot ongeldig, illegaal en irrelevant. Vanaf nu maak ik mijn eigen wetten en spoel ik die van jullie door.

Comments zijn gesloten.

5 Comments on Jihadias von Aartsen steunzender voor nazi-Oekraïne

 1. Jaap Terranea // 18/02/2016 om 23:44 //

  hoi Fubar eerst maar eens bedankt voor al je heerlijk kritische artikelen. vond netdeze, in nederland mogen we dan wel gek zijn, maar onze zuiderburen kunnen er ook wat van, getuige deze link: http://www.knack.be/nieuws/belgie/regering-trekt-geld-uit-voor-80-nieuwe-imams-in-strijd-tegen-radicalisering/article-normal-666909.html . ik wens je een goeie nacht, en tot lezens, Jaap

  Like

 2. Leugenaar Halbe Zijlstra heeft het LICHT gezien. Hij spreekt letterlijk Wilders na. Dat heeft dan 10 jaar moeten duren. Regeren is immers vooruitzien. Hier het betreffende artikel: http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2016/02/vvd_tolerantie_sloopt_ons_land.html
  .
  Het licht heeft hij gezien na de Charly Hebdo aanslagen. En dit is mijn verslag van zijn relaas in het Charly Hebdo Kamerdebat:
  VVD, Halbe Zijlstra kwam vragen wat Wilders bedoeld met de-islamiseren.
  Volgens Wilders zouden er nog binnen 2 jaar 100.000 Islamisten het land binnenkomen. En dat wil de PVV niet, Genoeg is Genoeg. Minder islam, moskeeën en islamitische scholen. Na nogmaals de vraag wat de bedoeling was kreeg Zijlstra te horen, dat hij een ‘onnozele gans’ was en een naïeve Jihadistenvriend, daarna droop Zijlstra als een geslagen hond af. Zijlstra kwam in mijn optiek in dit debat als grootste idioot naar voren.
  Gehele artikel Charly Hebdo debat:
  https://wordpress.com/post/examplewordpresscom33104.wordpress.com/100

  Like

 3. Dat doet de VVD wel vaker, dan sturen ze iemand naar voren om wat zogenaamd kritische opmerkingen te maken.

  Zo zei Kamp gister dat er niet alleen naar de asiellobby geluisterd moet worden:

  Het is elke keer weer voor de bühne met de enkele bedoeling nog wat stemmen vast te houden die anders naar de PVV gaan. De feiten spreken voor zich, de grootste islamitische invasie heeft plaats onder dit VVD kabinet.

  Like

 4. @Jaap Terranea // 18/02/2016 om 23:44

  Dankjewel Jaap,

  Zot hè islamisering/radicalisering bestrijden met meer islam. dat kan alleen iemand bedenken die in de veronderstelling verkeert dat er ook een niet-radicale islam bestaat. De waarheid is dat die nog uitgevonden moet worden, de enige hoofden waarin die ‘gematigde islam’ bestaat zijn de hoofden van niet-islamieten die de vurige wens hebben dat er zo iets bestaat en het daarom maar zelf uitgevonden hebben:
  De gematigde islam is onze nieuwe religie
  https://fubar.mobi/2015/12/11/de-gematigde-islam-is-onze-nieuwe-religie/

  Like

 5. Zowel Kamp alsook Halve kunnen zeggen wat ze willen het tegengeluid is welhaast onhoorbaar. De grote media bepalen nog altijd wat Jan de Gewone man moet horen en daar komt geen verandering in. Dat is dus het probleem in geheel de EU. Met deze en andere retoriek (economie) zal het islam sp(r)ookje gewoon doorgaan ! Ergens anders al geschreven waarom de ‘kansen’, hoe klein ook worden gemist !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: