België gaat radicale islam bestrijden met meer radicale imams

Regering trekt geld uit voor 80 nieuwe imams ‘in strijd tegen radicalisering’

De afgelopen maanden kwamen vanuit de Vlaamse en Brusselse regering heel wat aanvragen voor de officiële erkenning van nieuwe moskeeën. De federale regering trok daarom 3,3 miljoen euro uit om het loon van 80 bijkomende imams te kunnen betalen.

De maatregel past in de anti-terreurmaatregelen van de regering-Michel, die meer wil inzetten op de “geïntegreerde islam”.

Knack >>

Dat is niets anders dan de zoveelste overwinning voor de islam. islam strijd de strijd op alle fronten, ook financieel. De gigantische bedragen die we kwijt zijn aan de hele asielzoekersindustrie verzwakken onze samenleving. islam is zich daar terdege van bewust. Net als uitkeringsjihad bewust wordt ingezet.

jihad-allowance volgens Anjem Choudary. Geld nemen van de ongelovige wordt gezien als jiziya.

Ook deze 3,5 miljoen van België voor meer islam en meer imams is jiziya. Het is bloedgeld waarmee de oorlogskas van islam gespekt wordt. Meer islam en meer imams levert geen bijdrage aan de bestrijding van radicalisering. islam is radicaal. Er bestaat niet zoiets als “geïntegreerde islam” waar  de Belgen op hopen. islam is in 1400 jaar nog nooit ergens geïntegreerd. islam wil niet integreren, dat is expliciet verboden in islam, islam wil onderwerpen. Dat is zelfs de letterlijke betekenis van islam. islam betekent onderwerping, geen vrede, het arabische woord voor vrede is shalaam.

koran-vrienden

islamisering/radicalisering bestrijden met meer islam. Dat kan alleen iemand bedenken die in de veronderstelling verkeert dat er ook een niet-radicale islam bestaat. De waarheid is dat die nog uitgevonden moet worden, de enige hoofden waarin die ‘gematigde islam’ bestaat zijn de hoofden van niet-islamieten die de vurige wens hebben dat er zo iets bestaat en het daarom maar zelf uitgevonden hebben:
De gematigde islam is onze nieuwe religie
https://fubar.mobi/2015/12/11/de-gematigde-islam-is-onze-nieuwe-religie/

Nou ben ik niet helemaal op de hoogte hoe het zit met de scheiding van kerk en staat bij onze zuiderburen, maar het lijkt me dat deze actie er toch in flagrante tegenspraak mee is.

h/t  Jaap Terranea

 

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: