Super bond van de EU en Turkse Islamitische Maffia!

door: Florac Bosch

Turkije financiert IS door hun olie te kopen, ontvangt 3 miljard euro van de EU, krijgt visa vrijheid en geniet bescherming van NATO. Erdogan chanteert de EU, wil nog veel meer geld, en lidmaatschap, zo niet, dan gaan alle illegalen naar de EU.
De EU snoerde Erdogan niet de mond, i.p.v. dat buigen ze nog dieper dan dat Obama buigt voor de koning van Saoudi Arabië.
Dictator Erdogan wil de grensstrook controleren middels met zijn bondgenoten Al Nusra, Al Qaeda en ISIS. Chaos is onderhandelingsmacht voor Turkije om zijn doelen te bereiken in zwakke Europa! IS en al die Al Qaeda fracties wapens leveren, de Koerden uit moorden en dat is onze “bondgenoot”!?

Een islamitisch land dat IS steunt en Koerden geen bestaansrecht geeft, wordt opeens een grote bondgenoot!!

Europa kan nu niet anders dan buigen voor Turkse neo- Ottomaanse bendes die al-Qaida, al-Nusra, al-Islamiyah, Hamas, en ISIS steunen…
ISIS, dat via Turkije vrijelijk kon opereren, zou wel eens de katalysator kunnen zijn voor veranderende inzichten. De toekomst van het Midden-Oosten zou er daarom een kunnen worden van de meest vreemde bondgenootschappen om erger te voorkomen.
Europa dat juist afstevent op dat erger door de gevaren opzettelijk te negeren, glijdt ondertussen af richting vroege middeleeuwen.

Langzamerhand neemt de islam van de Turken de overhand hier in Europa. Zodra zij een meerderheid vormen hebben wij niets meer te vertellen. Dit is te danken aan Merkel, Juncker en consorten. Jullie hebben Europa verkocht achter de rug van de burgers om.
Tot slot worden de toetredingsonderhandelingen voor Turkije tot de EU nieuw leven ingeblazen en dan heeft de ISIS ook gelijk vrij toegang tot de EU. In ruil worden de Afpers gesprekken versneld over visa vrij reizen van Turken in de EU. Europa heeft z,n welvaart en zelfstandigheid verkocht! Wat een armoede letterlijk en figuurlijk gaan we tegemoet. EU=stelletje klunzen bij elkaar!

Merkel en haar Brusselse vrienden zien elke vorm van kritiek op de islam in Europa als een vorm van mentale ziekte.
De Europese oude gardes verwerpen iedere vorm van kritiek op de islam… Ze importeren nog meer moslims die in groeiende aantallen in Europa komen wonen.
De EU- leiders sluiten een Afpers-overeenkomst met de Turkse Neo Ottomannen maar wel veel meer Turken en betalen daar ook nog miljarden voor aan de Turken. De Overeenkomst is dus letterlijk Vrij reizen naar de EU met geld op zak van de EU. Nu vliegen dagelijks de miljarden de burgers om de oren.

Europeanen mogen nog steeds stemmen, maar ze zijn beroofd van de meeste van hun invloed: alle grote politieke besluiten worden achter gesloten deuren genomen door technocraten en beroepspolitici, die als anti- Europees bende aan het werk zijn!!

Op een verraderlijke wijze waarop Miljoenen moslims Europa binnenstromen, zal de nachtmerrie alleen maar versterken. Europeanen moeten machteloos toezien hoe hun leiders spreken en handelen alsof ze zich niet bewust zijn van wat er aan de hand is.
Oude garde heeft ook nooit de illegalen uitgezet!? Illegale moslimmigranten zullen net zo lang leven van uitkeringen tot de verzorgingsstaat bankroet gaat.
De toestroom van Islamitische migranten houdt niet op. Ze komen via Turkije. Meesten van hen komen nog steeds aan vanuit Noord-Afrika. Georganiseerd krijgen ze in Turkije een valse Syrische of Irakese passport!!
De nieuwkomers – Valse migranten uit Islamitische wereld – die Europa binnenvallen, zijn anti-Europees, ze zijn de Salafisten!!. Deze moslims willen juist de Europa bezetten!!, Ze gedragen zich zoals de moslims meestal doen in de islamitische wereld: ze vallen christenen lastig en vallen vrouwen aan. Ze voelen zich als nieuwe bezetters…

Gecamoufleerde moslim invasie en Bezetting!!

Het blijft toch een super wrede criminele organisatie waarbij iedereen spontaan op jihad kan gaan omdat het boek dat voorschrijft.
De gezaghebbende imam Sheikh Muhammad Ayed heeft onlangs in een toespraak in de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem gezegd dat de enorme aantallen moslim migranten ‘de landen in Europa zullen veroveren… Spoedig zullen wij hen met Allahs hulp onder de voet lopen. Want of ze het nu willen of niet, de Amerikanen, Italianen, Duitsers en Fransen zullen gedwongen worden ‘vluchtelingen’ op te nemen. Wij zullen hen snel inzetten voor het komende Kalifaat.’….‘We zullen hen vruchtbaarheid geven! Wij zullen kinderen bij hun voortbrengen, omdat wij hun landen zullen veroveren!… En dan zullen wij tegen hen zeggen: stuur onze zonen, anders sturen wij onze legers naar jullie toe.’
Europa heeft zeer zwakke leiders, ze werken voor dictator Erdogan! Dit is natuurlijk een schande. Erdogan wilt juist via de massa migratie EU domineren.
Wat een verrijking toch: nog meer islam in Europa, nog meer vrede. En dadelijk nog eens 180 miljoen Turkssprekende islam-aanhangers extra. Kijk, dat zet pas zoden aan de dijk: al die migrantenstromen, het gaat onze regeringsleiders allemaal niet snel genoeg. Er was groter geschut nodig.
Het is nu duidelijk dat de Islam het voor het zeggen heeft, en dat de EU volkomen machteloos is tegen het grote Islam gevaar wat ons boven het hoofd hangt.

EUROPA IN GROTE GEVAAR.. TURKEN KRIJGEN OPEENS VRIJE TOEGANG NAAR EUROPA!!

Turken willen de vluchtelingenstroom (crisis) gebruiken om hele Europa binnen te vallen…Georganiseerde Moslims die al binnen zijn proberen grip te krijgen op de moslims die als vluchteling binnenstromen..

Het verspreiden van extremistisch gedachtegoed onder het mom van godsdienstvrijheid is natuurlijk schering en inslag in de islam. De noodzaak om extremistische moskeeën te verbieden (ofwel sluiten) dient zich aan, zeker nu het percentage moslims in Europa zich ontwikkelt in de richting van de kritische grens, over de hoogte waarvan we nog lang kunnen kibbelen. Uiteindelijk gaat het om het verbieden van het verspreiden van dit intolerante gedachtegoed. Dat is lastig doordat het wijdverspreid is in de islamitische wereld en diep geworteld in het geloofsgoed. Soms lijkt het onschuldig, maar het laat zich – ook zonder haatpredikers – makkelijk verbinden met gewelddadig extremisme. Daar is geen directe oplossing voor.
Saoedi Arabië en Turkije steken miljarden in de islamisering van het westen door de bouw moskeeën en het sturen van radicale imam’s.

Turkije lid bij EU! Schandelijk…!

Dit is erger, veel erger. Dit is een paard van Troje, maar dan met en doorzichtige wand.
Merkel samen met de Erdogan, hebben ze EU al begraven! Verraderlijke bestuurders hebben de poorten van de westerse cultuur wijd opengezet voor een andere legermacht, de soldaten van allah. Het is afwachten totdat de islamitische bom barst.
Nog voor 2071 heet de Bondsrepubliek Duitsland waarschijnlijk de islamitische Republiek Duitsland.

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Super bond van de EU en Turkse Islamitische Maffia!

 1. Een Alliance van Europese legers vormen en Brussels overnemen en die hele bende ontruimen en opsluiten

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het meest smerige spel van de EU en Turkije onthuld!

  Like

 3. TURKIJE STAAT ACHTER DE ISLAMITISCHE VOLKSVERHUIZING!

  Islamitische volksverhuizing richting Europa heeft nu een nieuwe vorm gekregen! Na de Gast arbeiders, gezinsherenigers/vormers, economische vluchtelingen drama krijgen we nu een nog grotere ramp: Asiel migratie in de vorm van een complete volksverhuizing! Ze proberen via allerlei wegen, hoe dan ook naar Europa te komen! Er is een eenrichtingsverkeer aan de hand bij deze islamitische volksverhuizing!.

  Dit is de stervende staat Europa! Val van Troje en Trojaans paard, zo niet het Europa van vandaag; velen hebben al hun poorten afgebroken.
  Moslims migreren niet naar een andere Islamitische land, niet naar een rijke moslimland, ze kiezen niet voor een land die zelfde taal religie en cultuur heeft, ze gaan niet naar de rijke golfstaten, ze willen maar naar Europa?!
  Bovendien Moslims die massaal Europa binnenlopen, noemen Europa een “Kafir land” of “kafier” (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Europese cultuur. islamieten kiezen dus een vijand land als hun nieuwe broedplaats!

  Het is pure grootheidswaanzin miljoenen moslims daartoe uit te nodigen. Uit meest islamitische landen stromen nog honderden miljoenen ongeschoolde migranten en zogenaamde asielzoekers, voor wie hier geen werk is, naar ons uitkeringsparadijs. Turken en Arabieren willen in Europa hun infrastructuur verder uitbreiden en van daaruit wordt de omringende bevolking verdreven dankzij nieuwe golf van moslim migranten: Nu krijgen we 188.665.000 Islamitische inwoners van Pakistan! Ze willen ook via Turkije naar afvallige Europa binnen..!
  Ook uit Pakistan begint het aantal moslims naar Europa fors toe te nemen. Pakistaanse migranten komen vooral via de overwegend islamitische land als Turkije binnen. Terwijl EU bedrog miljarden pompt naar Turkije, staat Turkije juist achter de Islamitische volksverhuizing! Veel Pakistaanse moslims krijgen deze kans om te ontsnappen aan armoede en werkloosheid in hun eigen land. Van deze migranten zijn de 99% islamitisch.

  OVERBEVOLKING!

  Niet alleen 190 Miljoen van Pakistan, ook 169.772.364 moslims van Bangladesh zijn aan de beurt!
  Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door, als ze in EU land verblijfsvergunning krijgen, gaan ze meteen naar hun heilige herkomstland om jongere vrouwen uit te kiezen. Islamitische loverboys versnellen op deze manier hun invasie in europa: een Moslim vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 18 huizen hebben voor haar kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige.
  Niet alleen Pakistan, maar ook Bangladesh is hopeloos overbevolkt geweest. Uiteraard geldt de plaag van de overbevolking ook voor de andere landen in dat gebied.. Onder de islamitische volkeren heerst een grote overbevolking probleem.. De overbevolking drijft de mensen intussen ook zonder natuurcatastrofes tot migratie en de migratie leidt tot bloedige botsingen…

  Nog meer islam -> nog meer overbevolking

  Nog meer genocide op minderheden (christenen , ongelovigen, boeddhistische minderheden in Bangladesh)
  Als het overschot jonge mannen de 30 % overstijgt dan kan het vormen van een veroveringsleger gaan beginnen en zal binnen korte tijd een niet islamitisch buurland worden overvallen zo is het altijd gedaan en zo zal het gaan daar is de overbevolking ook voor bedoeld het fokken van strijders om de wereld te veroveren.
  Als je geen grote overschotten fokt dan kan je de her populatie van de wereld natuurlijk vergeten de imam en de geleerden zijn niet gek wij zijn dat door niet te willen zien wat ze doen en hoe ze het doen.
  Migratie richting Europa!
  Verblijfsvergunningen, huizen, stemrechten en gratis uitkeringen geven aan de moslims veroorzaakt nog een grotere migratiegolf…
  Het gevaar van de Islam is niet alleen de hoeveelheid moslims in Europa, maar hun bereidheid om de radicalen te willen gehoorzamen.
  Die bereidheid kan met geweld tegen henzelf worden afgedwongen, zoals we kunnen waarnemen in de moslim voorsteden van de grote Europese steden.
  Het begint met het rekruteren door de Islamisten van randgroep jongeren, die door hen een status als verdedigers van de Islam krijgen toebedeelt.
  Ze mogen alles wat de Islam verbied toch uithalen, maar dan wel tegen de ongelovigen.
  moslims in europa worden ingezet als hoeders van de Islam, en moeten jonge moslim vrouwen en meiden erop wijzen dat hun westerse kleding en gedrag niet door de beugel kan.
  Nu wilt Turkije eenmaal de grenzen van Europa oversteken, verder niks!. Het gaat om een politieke doel! Voor de Turken is EU lidmaatschappij een middel voor de heilige massa immigratie naar zwakke Europa en dit is niet anders dan, toen ze aan de grenzen van het grote Byzantijnse rijk (grootste Europese rijk van 1000 jaar geleden, vergelijkbaar met huidige EU) stond,,

  EEN HERHALING VAN DE INVASIE VAN BYZANTIJNSE RIJK DOOR DE MOSLIM.

  Turkse dictator Erdogan bevestigt verovering EU via immigratie door moslims!
  Erdogan: “Spoedig zullen wij hen (Eu landen) met Allahs hulp onder de voet lopen. Want of ze het nu willen of niet, Duitsers en Fransen en alle anderen zullen gedwongen worden ‘vluchtelingen’ op te nemen. ..”

  1071: Toen moesten deze Turken nog even afwachten, terwijl hun immigratie net als nu gewoon doorging. Even later is het rijk verzwakt, in het oosten van klein Azië (huidige Armenië en Koerdistan) ontstonden aantal nomaden enclaves, Christelijke bevolking nam sterk af, toen de Turken grens bij de Van Meer konden oversteken, vielen niet alleen de Turken binnen, ook miljoenen Moslims van hele regio. Als gevolg, complete Islamitische volksverhuizing en verval van hele Christelijke beschaving tot de poorten van Wenen…Nu hetzelfde verhaal: Grote vijand van de Christenen organiseert hier zijn infiltranten en onderdrukt gelijktijdig de christenen van Turkije. Eerst sturen islamitische landen miljoenen mensen het land uit omdat ze niet in staat zijn hen een behoorlijk bestaan te bieden en vervolgens proberen ze er een vijfde colonne van te maken. Kijk om u heen, overal, in ieder moslimgestuurde land worden christelijke mensen verjaard, vermoord en getreiterd. Met name in het Midden-Oosten, in landen als Libanon, Turkije, Syrie en Egypte lijden christenen, worden zij vervolgd, geterroriseerd en verjaagd.

  MIGRANTEN KOMEN ALS VIJAND BINNEN!

  Allah Akbar schreeuw hoor je al op de booten: vluchtelingen nog op de zee, zeggen dat ze naar een kafir (vijand) Land gaan! Deze moslims komen dus als vijand binnen!
  Dit is dus een gecamoufleerde moslim invasie!!
  Binnenkomende Moslims zijn heel erg agressief opgesteld!
  De reactie van de gevestigde Europese orde lijkt onthutsend veel op de vele ontkenningen van het gevaar van de opkomst van de Moslims in de jaren ’80, 90. Ondanks de vele dreigementen van ISIS, AL Qaeda, Turkije, Nusra en Moslimbroeders, de openlijke doelstellingen van Moslim leiders, het snel toenemende aantal misdaden en aanslagen in Europa, de Allahu Akbar schreeuwende migrantenmassa’s die de grenzen bestormen, weigeren ‘onze’ leiders al deze bedreigende ontwikkelingen ook maar één moment voldoende serieus te nemen.

  Het recept van de meest effectieve oorlog tegen het Westen ooit is even simpel als geniaal: laat de bevolking voortdurend beelden en foto’s zien van kleine, zielig kijkende kindertjes, hun nette moeders en sympathiek ogende vluchtelingengezinnen. Het resultaat mag er zijn: hele hordes autochtone vrijwilligers staan op de perrons de treinen met migranten op te wachten met voedsel, water en andere hulpgoederen, en in Nederland ook nog eens met complete gezangen met de tekst ‘wees welkom in mijn land’.

  Dit is tegelijkertijd de geniaalste oorlog aller tijden als het allerlaatste, meest schaamteloze misbruik van menselijk meeleven ooit, dat bovendien mede mogelijk wordt gemaakt door de voortdurende leugens van bijna alle Europese politieke partijen en nieuwszenders. ‘De beste oorlogsstrategie is een vijand ongemerkt zo te manipuleren, dat hij zichzelf stapsgewijs vernietigt en zo mogelijk ook nog eens zijn eigen graf graaft,’…
  ‘Al geruime tijd worden hele volken op deze manier strategisch zo gemanipuleerd, dat ze zich op grond van misleidende schijnmanoeuvres ongemerkt zelf vernietigen.
  Helaas hebben nog maar weinig autochtone Europeanen hun sluipende zelfvernietiging door middel van massa immigratie in de gaten.
  In realiteit wordt er en etnische oorlog tegen hen gevoerd, waarin de zogenaamd hulpbehoevende vluchteling de gecamoufleerde ‘munitie’ is.

  De douane in Duitsland en op de Balkan hebben inmiddels een groot aantal pakketten onderschept met zowel valse als echte Syrische paspoorten, waarmee duizenden immigranten snel tot ‘Syrische vluchtelingen’ kunnen worden omgetoverd. Met die status is toegang tot Europa verzekerd, zo weten ook de vele mannen uit Afghanistan, Pakistan, Irak, Libië, Soedan en andere moslimlanden.
  ISIS werft nieuwe volgelingen onder de 62 miljoen Moslims die reeds in Europa zijn aangekomen of nog onderweg zijn. Nu het eenmaal zover is gekomen is het niet langer de vraag of, maar wanneer deze terroristen in Europa met behulp van messen, auto’s, zelfgemaakte bommen en andere wapens bloederige aanslagen gaan plegen op treinen, stations, winkelcentra en andere plaatsen waar de autochtone Europeaan zich nu nog veilig waant.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Super bond van de EU en Turkse Islamitische Maffia! | Kattukse Vrienden voor Israël
 2. HET DOORGEEFLUIK (24) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: