‘IS heeft prijs op hoofd van Jitse Akse gezet’

Dankzij het Nederlands openbaar ministerie. Als die namelijk geen ruchtbaarheid gegeven hadden aan zijn arrestatie… “Syrië-strijders”, ‘rebellen’ zoals ze hier in Nederland genoemd worden in plaats van de bloeddorstige moslims die het zijn, mogen hier vrij rondlopen, krijgen traumahulp en allerlei andere koddige goedmensliefdadigheid. Maar een werkelijke strijder tegen het mohammedaanse kwaad die wordt hier gearresteerd en in gevaar gebracht.

 

Aanhangers van IS zijn via Twitter opgeroepen om Jitse Akse te doden. De ex-militair wordt daarom nog steeds beveiligd en zit nog altijd ondergedoken.

Akse (46) werd medio januari wereldnieuws, toen het Openbaar Ministerie via een persbericht bekendmaakte dat de Leeuwarder mogelijk wordt vervolgd voor het vermoorden van strijders van terreurbeweging IS in Syrië.

Uitlatingen van Akse zelf in interviews waren voor het OM aanleiding hem op te pakken en te verhoren. De oud-militair kwam snel weer op vrije voeten, maar moest wel zijn paspoort inleveren. Akse dient zich elke week te melden bij de politie.

AD >>

01

Ondertussen hangt hem nog steeds vervolging boven het hoofd, want je mag geen ISIS-jihadi’s doodknallen. En zijn bescherming moet die zelf regelen. Misschien is het tijd dat Rutte eens uit de kast komt en eindelijk die IS-vlag uit zijn ‘little tower’ hangt, dan is het tenminste duidelijk aan welke kant die staat.

Akse heeft met behulp van vrienden uit het leger en uit de veteranenwereld zijn eigen beveiliging georganiseerd. Het OM laat desgevraagd weten dat er nog geen besluit is genomen over de vervolging van Akse.

Comments zijn gesloten.

2 Comments on ‘IS heeft prijs op hoofd van Jitse Akse gezet’

 1. jungleelephant // 20/02/2016 om 16:33 //

  Het OM,de regering en de media zetten aan tot moord,dat u het maar weet!

  Like

 2. Horatius // 20/02/2016 om 17:52 //

  Tijdens de vorige Bezetting verleende de politie hand- en spandiensten in het belang van de bezettingsmacht; de joden werden op transport gesteld naar kamp Westerbork onder begeleiding van Nederlandse politieagenten.

  Ons politieapparaat heeft nu dus de gelegenheid om haar in die tijd opgelopen reputatieschade te herstellen in onze huidige strijd tegen de radicale Islam.

  Vooralsnog is daar weinig van te merken gezien de arrestatie in het holst van de nacht met een zak over het hoofd van frontsoldaat Jitse Akse.

  In dit land worden teruggekeerde Syrië-strijders in de watten gelegd i.p.v. ze preventief te interneren in kampementen om zodoende het vormen van terroristische cellen te voorkomen.

  Autochtonen die protesteren tegen de komst van nog meer bezettingstroepen worden veroordeeld wegens verstoring van de Openbare Orde. Terwijl het aantal gewelddadige incidenten in de asielcentra enorme proporties aanneemt zonder dat dit leidt tot arrestaties of negatieve gevolgen voor het aanvragen van een eventuele Verblijfstatus.

  De moordenaar van Pim Fortuyn hoeft zich aan geen enkele – vooraf uitdrukkelijke gestelde – verplichting te houden, maar een frontstrijder die zijn leven heeft gewaagd in het kader van onze verklaarde oorlog tegen de IS moet zich iedere week melden op het politiebureau.

  De man is vogelvrij verklaard door de IS en dus een prooi voor een groot gedeelte van de 1 miljoen moslims die in Nederland wonen. Een aantal wat de komende tijd aanzienlijk zal stijgen i.v.m. het komende Lente-offensief vanuit Turkije.

  De terreurdreiging in West-Europa is zeer sterk toegenomen is ons vanuit welingelichte bronnen ter kennis gebracht en het politieapparaat zou dus het vizier volledig moeten richten op de ca. vijfduizend terroristen die zijn meegelift met de vanuit religieuze motieven georganiseerde vluchtelingenstroom.

  8 terroristen waren genoeg om geheel Frankrijk en België in een paniektoestand te brengen door het plegen van zelfmoordacties met als gevolg het uitroepen van de Noodtoestand. Wat enkele duizenden terroristen kunnen uitrichten bij een gecoördineerde actie in West-Europa laat zich raden.

  Het komt ons voor dat het Nederlandse politieapparaat geen prioriteiten weet te stellen in deze barre tijden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: