Minderjarige asielmohammedanen stenigen elkaar

“Er zou een discussie ontstaan zijn tussen een viertal jongeren, mogelijk over problemen met een locker. Dat heeft geleid tot een schermutseling tussen een vijftiental minderjarigen”, zegt Fabré. “Daarbij raakte één persoon lichtgewond, blijkbaar door een steen tegen het hoofd. Hij werd afgevoerd naar het Stuivenbergziekenhuis.”

Het is volgens de commissaris niet meteen duidelijk wie de dader is. Mogelijk lagen taalproblemen mee aan de basis van het probleem.

HLN >>

Als je dat nou voortaan in je thuisland doet en dan een beetje harder, dan scheelt dat ons een hoop gezeik. Maar alle islamlikclubjes;  PvdA, SP, GL, CDA, CU, VVD, D66, vluchtelingenwerk, COA, etc. vinden deze vorm van culturele verrijking met originele islamitische gebruiken blijkbaar zo prachtig dat ze er nog veel meer van willen.

Fuck you. Het is genoeg.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Minderjarige asielmohammedanen stenigen elkaar

  1. jungleelephant // 21/02/2016 om 00:44 //

    En al die keren dat een lichtgewonde naar het ziekenhuis wordt vervoerd moeten wij betalen!Als ik een ziekenauto laat komen en het blijkt achteraf toch minder erg dan aangenomen,kan ik 500 eurootjes dokken!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: