Moslims op christenjacht in Nederland

In het Midden-Oosten en Noord-Afrika zijn de Christenen zo goed als op en om hun bloeddorst en veroveringsdrang te bevredigen gaan ze hier verder, geholpen door de invasie-faciliteerders van PvdA, SP, GL, CDA, CU, VVD, D66, vluchtelingenwerk, COA, asieladvocatuur, NVG, woningcorporaties, en de hele reutemeteut aan clubs die zich als Collaborateurs gedragen.

Christen onveilig in asielopvang

Christelijke vluchtelingen voelen zich in toenemende mate onveilig in opvanglocaties. Dat signaleert de christelijke stichting Gave, die zich genoodzaakt ziet om een folder te maken om daarmee aan alle asielzoekers uit te leggen wat godsdienstvrijheid betekent.

De folder is komende maand klaar. Gave zegt steun te krijgen van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Het is de bedoeling dat de informatie persoonlijk wordt overhandigd aan alle asielzoekers. „Desnoods twee keer, want we willen graag dat het bij binnenkomst op alle locaties wordt uitgedeeld”, zegt Marco Vos van stichting Gave. Over de verspreiding worden nog gesprekken gevoerd met het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

„De cultuur van mensen die komen staat ver af van de onze. Hier kan iemand van geloof veranderen zonder vermoord te worden”, legt Vos uit. „In de folder willen we duidelijk maken wat vrijheid van geloof betekent. Mensen die naar een moskee willen mogen dat, iemand mag stoppen met geloven en een moslim kan zich bekeren tot het christendom. Het is belangrijk dat we daar duidelijk over zijn. De meeste vluchtelingen willen dat ook graag.”

Telegraaf >>

Knettergekke en levensgevaarljke naïevelingen denken het met een foldertje tegen 1400 jaar islam op te kunnen nemen. islam heeft 280 miljoen doden op zijn geweten in de 1400 jaar vervolging van andersdenkenden. Dat stop je niet met een foldertje. Het enige dat effect heeft is om islam rigoureus buiten de deur te houden.

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Moslims op christenjacht in Nederland

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Bestuurders van het openbaar vervoer is al aangeraden openlijk geen kruisjes aan een ketting meer te dragen! Binnenkort zullen ook de kerken moeten verdwijnen!
  https://www.jurofoon.nl/nieuws/3717-verboden-om-religieuze-ketting-te-dragen-tijdens-werk

  Like

 2. jungleelephant // 20/02/2016 om 18:50 //

  Heel de linkse meute is krankzinnig aan het worden,voor zover ze dat al, niet waren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: