Duitsers juichen; mohammedaanse legerbasis gaat in vlammen op

Brand in Duits asielcentrum: omstaanders juichen en hinderen brandweer

Enkele omstaanders reageerden opgetogen over de brand, ze begonnen te juichen en gooiden ongepaste opmerkingen naar de brandweer. Sommigen probeerden zelfs de brandweer te hinderen, zodat ze het gebouw niet zouden blussen. De Morgen >>

Logisch en terecht. Als je weet wat de doelstellingen van islam zijn, wil je geen islam op je grondgebied.

Drie mensen die de brandweer in hun werkzaamheden hinderden hebben een gebiedsverbod opgelegd gekregen.

De infiltrerende mohammedanen hadden een gebiedsverbod moeten krijgen. Ze hadden nooit Europa in mogen komen. islam valt al 1400 jaar Europa aan.

De eigenaar van het voormalige hotel dat werd omgedoopt tot asielcentrum, reageert geschokt op de gebeurtenissen. Hij zag hoe de toeschouwers juichten toen ze de vuurzee zagen. “Ze vierden terwijl het gebouw in vlammen opging. Verschrikkelijk.”

Ze vierden dat ze zich nog niet hoeven onderwerpen aan islam, dat hun slavernij als tweederangsdhimmie zonder rechten nog even uitgesteld wordt en hun dochter nog niet verkracht wordt als oorlogsbuit. Ze juichden terecht.

En dan kun je wel janken dat geweld niet terecht is, maar de overheid begint zelf met geweld door islam te importeren. De overheid heeft zelf lak aan de democratie door een mohammedaanse invasie te veroorzaken waar het volk nooit inspraak in heeft gehad. Als een overheid genocide pleegt op zijn eigen bevolking, verliest die overheid elk recht.

Het recht(monopolie) op geweld als allereerste. Dat hebben we aan de overheid afgestaan onder voorwaarde dat de overheid ons beschermt en verdedigt tegen bedreiging van buitenaf. Als de overheid dat met opzet niet doet, verspeelt die overheid dat mandaat en moeten de burgers het terugnemen. Het is de overheid die als eerste dit ‘sociale contract’ verscheurd heeft.

Deze overheid is zo onderhand illegaal en dient dan ook afgezet en berecht te worden.

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Duitsers juichen; mohammedaanse legerbasis gaat in vlammen op

  1. jungleelephant // 21/02/2016 om 17:51 //

    Inderdaad:weg met de corrupte [r]overheid!

    Like

  2. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg // 21/02/2016 om 23:33 //

    Dit is op *** herblogd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: