Elke dag oorlog in een AZC

Vandaag was Groningen aan de beurt:

Bewoners van het azc in het Groningse Kolham zijn gisteravond massaal met elkaar op de vuist gegaan.

Volgens de politiewoordvoerder heeft het COA een aantal mensen uit het asielzoekerscentrum overgeplaatst naar andere locaties.

Telegraaf >>

Wat moeten ze doen om hun verblijfsrecht te verspelen?

Cultuurverschillen en geloofsovertuiging zouden de aanleiding zijn volgens het filmpje bij RTV Noord. Lees: mohammedanen gaan hier gewoon door met hun christenvervolgingen, omdat ze ze in het Midden-Oosten allemaal al uitgeroeid hebben.

 

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Elke dag oorlog in een AZC

 1. Horatius // 22/02/2016 om 11:07 //

  Ondanks de talloze incidenten in de asielcentra gelooft de Linkse kerk nog steeds in het sprookje van de zielige asielzoeker die dolblij is dat hij het vege lijf heeft kunnen redden en hier een nieuw bestaan wil opbouwen.

  In de praktijk blijken het relschoppers die iedere aanleiding aangrijpen om zich op gewelddadige wijze te manifesteren en wij staan machteloos want ze komen uit een oorlogsgebied en zijn dus automatisch getraumatiseerd en dus niet verantwoordelijk voor hun misdaden. Uitzetting of internering zijn niet aan de orde, dus ze zijn als het ware in het bezit van een blanco volmacht om zich op iedere denkbare manier te misdragen.

  Al moordend, verkrachtend, rovend, vernielend, intimiderend en terroriserend kan hij een beroep doen op de Mensenrechten en zodoende grimlachend wegkomen.

  Dit zijn dus individuen met een barbaarse mentaliteit die zich door niets en niemand laten tegenhouden in hun missie om Europa te ontwrichten, te islamiseren en hun onderlinge geschillen ook hier op bloedige wijze op te lossen. De recentelijk aangebrachte prikkeldraadversperringen en andere obstakels in Oost-Europa worden op uiterst vakkundige wijze met het juiste gereedschap vernield om zodoende toch toegang te krijgen tot de landen (Duitsland en Nederland) die hardnekkig weigeren in te zien dat het hier een echte Invasie betreft.

  Hoe meer moslims in Europa, hoe meer problemen op letterlijk ieder denkbaar gebied.

  De EU is een verzameling landen gebleken wat totaal niet is opgewassen tegen deze volksverhuizing van onaangepaste individuen die doelbewust calculerend parasiteren op het Linkse gedachtegoed dat de Wereld van Iedereen is, ongeacht de agenda van religieus geïnspireerd terrorisme die een aantal vluchtelingen met zich mee voeren.

  Op een gegeven moment zal iedere stad en dorp in Nederland een AZC te onderhouden hebben en dat zal in de praktijk betekenen dat de Bezetting is voltooid, wij de Bezettingskosten moeten betalen en vervolgens ons genoodzaakt zien onze vrouwen en dochters te beschermen.

  Deze ons door Brussel en Straatsburg opgedrongen confrontatie zullen wij niet uit de weg gaan, want er bestaat nog zoiets als het Recht op Zelfverdediging, Zelfrespect en het Recht op Zelfbeschikking, want het op termijn invoeren van een Islamitische Kalifaat staat volledig haaks op de normen en waarden van onze vrije en open Westerse samenleving.

  Like

 2. BertG. // 22/02/2016 om 18:52 //

  Deze “gasten” hadden net boksles gehad.

  Massale vechtpartij in COA-noodopvang Kolham; vlak daarvoor nog gratis boks-training gehad
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6372

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: