Gaat Saoedi-Barbarije, vriend van Rutte, luchtafweer leveren aan gematigd Al-Qaeda?

How Will Russia Respond to Saudi Anti-Aircraft Missiles in Syria?

With the Syrian Army advancing across the front, Saudi Arabia has announced its willingness to escalate the conflict by supplying portable surface-to-air missiles to terrorists fighting against Syrian forces and, presumably, the Russian forces assisting them.

Exactly what ‘moderate opposition’ Mr. al-Jubeir is talking about remains unclear, given that even much of the Western media has admitted that Riyadh, alarmingly, is funding, arming and otherwise supporting Islamist militants.

Sputnik >>

 

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: