Asieljihadi randt meisje (12) aan. Rutte-Samsom: meer, meer, meer

Naast de oorlogen in de mohammedaanse legerkampen AZC’s, begint dit nu ook dagelijks onderdeel van de culturele verrijking te worden.

Rutte rekent op 50.000+ meer, terwijl zijn rekenkundige dienst becijferde dat het er 94.000 zouden worden en wellicht 114.000. Samsom vindt dat nog niet genoeg en wilde er 200.000. De vraag is af we wel genoeg dochters hebben in de islamitische verkrachtingsvoorkeursleeftijd om zoveel mohammedanen te gerieven.

Telegraaf:

01

Deze overheid bestaat uit een stelletje misdadigers die we gister al op hadden moeten knopen. Een overheid die doelbewust weigert zijn burgers te beschermen kan geen aanspraak meer maken op zijn monopolie op geweld. De overheid die dat ‘contract sociale’ met zijn burgers eenzijdig opzegt, dient afgezet, berecht, en vervangen te worden.

En terwijl vele Nederlanders een zwembadabonnement of een dagje zwemmen, of zelfs zwemlessen voor hun kinderen niet meer kunnen betalen, omdat al het geld opgaat aan de mohammedaanse invasie, verzorgen de criminelen van het COA en Vluchtelingenwerk aanrandings- en verkrachtingsuitjes voor de islamitische barbaren die van hun oorlogshandboek verplicht zijn om ongelovige vrouwen als oorlogsbuit te nemen en te verkrachten.

Het is elke keer raak in zwembaden met dit onmenselijke en ongewenst kutvolk. In Duitsland, in Zweden, in Denemarken, in België, en in Nederland. Overal. En toch gaan de fascisten van de asielindustrie maar door, met voorbedachte rade. Tijd dat dat gajes zich moet verantwoorden voor hun daden.

 

Comments zijn gesloten.

5 Comments on Asieljihadi randt meisje (12) aan. Rutte-Samsom: meer, meer, meer

 1. jungleelephant // 22/02/2016 om 19:05 //

  Ik heb mijn dochter geleerd wat zij,indien onverhoopt er mee in aanraking komende,moet doen,zodat hij het nooit,maar dan ook helemaal nooit meer kan doen.Maar dat geldt wel voor een situatie van 1 op 1!Het is toch ongehoord dat je hieraan wordt blootgesteld door onze vunzige wan-regering?Veilig voelt geen enkel meisje of vrouw zich meer en dat vind ik schandalig!

  Like

 2. Joke // 23/02/2016 om 07:37 //

  Is er geen mogelijkheid dat de slachtoffers de regering voor het gerecht dagen?
  Ivm nalatigheid tegen de burgers?

  Like

 3. ria ten Teije // 23/02/2016 om 08:51 //

  Afschieten geef ons wapens want dit wordt oorlog deze zomer. Houden die moslims helemaal de handen niet thuis, en de regering doet nx

  Like

 4. Nico Vorned // 24/02/2016 om 03:02 //

  Pnze politic schijnen vergeten te zijn dat hun eerste verantwoordelijkhied ligt bij de wlevaart en veiligheid van het Nederlandse volk. Wat gaan WIJ doen om ze daaraan te herinneren…???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: