De mohammedaanse invasie kost niks, maar de grenzen sluiten … Dat is pas duur joh

Volgens de EU dan en hun marionettenregeringen in Europa. Wat de invasie kost, aan doden, verkrachte vrouwen en meisjes, en euro’s mogen we nooit weten. De smeerlapperige bende die niet wil of kan uitrekenen wat dat kost, beweert wel precies te weten wat het kost als we de grenzen sluiten.

Bangmakerij en intimidatie, zoals we van deze ongekozen en illegale dictators gewend zijn. 100 miljard is peanuts vergeleken bij wat 40 jaar islamitische uitvreterij en overlast ons gekost heeft. Hele steden zijn inmiddels ontvolkt geraakt van de oorspronkelijke bevolking. In Nederland overstijgen de immigratiekosten met gemak de totale staatsschuld.

Het sociale stelsel in Nederland staat op instorten onder het mohammedaanse overgewicht, de zorg is zelf terminaal en het onderwijs is al bezweken onder de last.

Maar als we stoppen met nog meer van deze ondraaglijkheid te importeren dan, zo waarschuwen de regenten, dan zullen we er financieel van langs krijgen.

Weet je wat. Jullie kunnen  mijn rug op.

Telegraaf:

01

De Duitse economische denktank Bertelsmann Stiftung tot een schade van minstens 77 miljard euro voor de Duitse economie tot aan 2025.

Nou nou, poeh poeh. Indrukwekkend hoor.

Het valt volledig in het niet bij:

Vluchtelingen kosten Duitsland minimaal 150 miljard; recessie onvermijdelijk

Op dagelijkse basis zien we in de media de beelden van de migranteninvasie. er wordt stil gestaan bij de consequenties voor de betrokken: de migranten en de bewoners van hun gastlanden. Al komen die laatste wat minder aan bod en worden zaken wel erg door een roze bril bekeken. Wat zeer opmerkelijk is dat de gebruikelijke partijen die voorop lopen met het leveren van economisch nieuws zich nu totaal stil houden. Ik denk hierbij aan investment baken en onafhankelijke research huizen. Niet alleen geven ze geen verwachtingen omtrent deze grote ontwikkeling, zelfs hun bevolkingsprognoses en werkeloosheidsschattingen worden niet geupdate. Dit terwijl Duitsland bijvoorbeeld in alleen al 2015 haar bevolking met ruim 1% improduktieve mensen ziet toenemen. Politieke zelfcensuur is zeker en juist ook bij commerciele partijen aanwezig!

Bij deze doen we een heel conservatieve schatting van wat dit voor Duitsland betekent.

In 2015 zullen qua conservatieve schatting 1 miljoen migranten in Duitsland arriveren. Voor 2016 kunnen we als voorzichtige benadering met 1,5 miljoen migranten rekenen (de EU rekent op drie miljoen migranten voor 2016 waar het overgrote deel van naar Duitsland gaat. Stel dat, heel optimistisch, daarna  de stroom ophoudt. Er zijn dan 2,5 miljoen monden te voeden. De kosten in Nederland voor een asielzoeker bedragen 37000 euro per jaar. Duitsland zal rianter zijn (daarom willen ze ook naar Duitsland). Laten we gemakshalve rekenenen met 35000 euro per jaar. Door terugkeer en uitloop van startkosten is dit het jaar daarop nog maar de helft. Onrealistisch optimistisch stellen we vervolgens dat er daarna maar 1000.000 van de aanvankelijk 2.500.000 blijven voor de daaropvolgende 3 jaar en dat slecht 50% van hun een bijstandsuitkering krijgt a 15000 euro per jaar. De andere 50% voorziet in eigen levensonderhoud maar levert de staat ook niets op.

In dit uitermate rooskleurige scenario kost de migrantenstroom Duitsland dus 153 miljardeuro in de komende 5 jaar. Ik sluit een veelvoud zeker niet uit.

Vrije Tribune >>

 

 

 

Comments zijn gesloten.

4 Comments on De mohammedaanse invasie kost niks, maar de grenzen sluiten … Dat is pas duur joh

 1. jungleelephant // 22/02/2016 om 19:56 //

  Ik snap niet hoe ze hun leugens uit hun strot krijgen;echt niet!Normaliter komt er toch een moment dat je walgt van je eigen spiegelbeeld?

  Like

 2. trebor2110 // 23/02/2016 om 02:20 //

  Oja nadat de grenzen open zijn gegooid is alles veel goedkoper geworden toch ??

  Like

 3. @ trebor2110 // 23/02/2016 om 02:20

  In 1993 kwam ik hier wonen. Toen betaalde ik minder huur dan nu, er stond daadwerkelijk een lager getalletje op de rekening bedoel ik. En nu is het in nota bene in euroos die 2.2 keer zo duur zijn.

  Like

 4. trebor2110 // 24/02/2016 om 00:37 //

  Dat weet ik Fubar het was ook een sarcastische vraag .

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. HET DOORGEEFLUIK (26) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: