Rutte voorzitter EU; nu al 100.000 kolonisten dit jaar

Dit jaar al 100.000 migranten over Middellandse Zee naar Europa

In 2016 zijn tot nu toe meer dan honderdduizend migranten en vluchtelingen over de Middellandse Zee in Griekenland en Italië aangekomen. Dit heeft de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) dinsdag meegedeeld.

Vorig jaar werd het aantal van honderdduizend migranten en vluchtelingen pas in juli bereikt. Op Griekse eilanden kwamen dit jaar zeker 102.547 personen aan land. De meesten zijn afkomstig uit Syrië, Afghanistan, Irak en Iran. Volgens de IOM zouden afgelopen week 7.286 migranten en vluchtelingen de grens tussen Griekenland en Macedonië hebben overgestoken.

Volkskrant >>

Comments zijn gesloten.

4 Comments on Rutte voorzitter EU; nu al 100.000 kolonisten dit jaar

 1. Mag leie dat ie onderweg eens een spookrijder tegenkomt.

  Like

 2. niet “leie “maar HOPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. BertG. // 24/02/2016 om 09:08 //

  Zal je daar veel last van hebben in een compleet gepantserde auto?
  Een spookrijder.

  Like

 4. Horatius // 24/02/2016 om 12:24 //

  Rutte voorzitter EU: de ISlamisering van West-Europa ligt op ramkoers!

  Met Orban waren we een stuk beter af geweest, maar nu zitten we met een uiterst dienstwillige lakei van Merkel opgescheept die een sinister akkoord heeft gesloten met Erdogan:
  Vrije toegang naar West-Europa voor miljoenen moslims en nobele wilden via Griekenland en Lampedusa en… wij stonden erbij en keken ernaar…

  Zelden zal een invasie zo weinig weerstand hebben ondervonden als deze vanuit Mekka en aanpalende gebieden geplande veroveringstactiek. Kleine kinderen worden gebruikt en BEWUST opgeofferd om onze morele weerstand te breken en ons zodoende al bij voorbaat weerloos te maken voor de nukken en grillen van de radicale baardmannen.

  En dan moet het Voorjaarsoffensief nog op gang komen, tel uit uw winst en graaf bijtijds een schuilkelder met een varkenskop bij de ingang als extra bescherming.

  ‘Maar er zitten toch ook Christenen onder die vluchtelingen’, zal de argeloze autochtoon naar voren brengen in een poging deze invasie te nuanceren. Klopt! voor zover ze echter tijdens de oversteek niet overboord gekieperd zijn. En als ze het overleven worden ze hier in de asielcentra het leven dusdanig zuur gemaakt dat ze elders moeten worden ondergebracht om erger te voorkomen.

  De wegversperringen op het Balkanfront worden op vakkundige wijze opgeruimd door de stoottroepen van de radicale islam, geholpen door Linkse activisten die wel voor hetere vuren hebben gestaan.
  Deze individuen kraken in Amsterdam leegstaande panden om uitgeprocedeerde asielzoekers te huisvesten en zodoende ongestoord cellen te laten vormen om t.z.t. de islamisering wat kracht bij te zetten. Om de tijd te doden zitten ze nu wat te knutselen met chemicaliën en verzolen ze regelmatig hun bomschoenen. Inburgeren kost nu eenmaal wat moeite en concentratie en zo blijven ze (voorlopig) van de straat. Troost u; de AIVD en ervaren wijkregisseurs houden deze creaturen nauwlettend in het vizier, gaat u dus vooral rustig slapen!

  Intussen zit Eberhard regelmatig in conclaaf met recent teruggekeerde Syrië-strijders om de dialoog gaande te houden en een Burgemeester in Bezettingstijd moet nu eenmaal concessies doen, handig laveren en dus uiterst flexibel zijn. Deze les heeft hij ongetwijfeld opgestoken van zijn voorgangers tijdens de vorige Duitse Bezetting.

  De Bezettingskosten worden overigens eerlijk verdeeld onder de Nederlandse bevolking, laat daar geen misverstand over ontstaan. De sterkste schouders (Henk en Ingrid) zullen de zwaarste lasten dragen.

  Met uitzondering natuurlijk van de allochtonen die na gedane arbeid (WAO) moeten zien rond te komen van Kindertoeslag, Zorgtoeslag, Huurtoeslag en andere faciliteiten.

  Tolerantie & Verdraagzaamheid: de ultieme voorwaarden voor een geruisloze islamisering van West-Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: