EU-dictator: “Noem ons geen bureaucraten”

Okay,

Binnenkort op te hangen stuk menselijk vuil dan? Ranzige Collaborateur met de vijand die het verdient om doodgetrapt te worden? Belastingslokkende klaploper? Tuig van de richel, gajes, schorem, geteisem, schorriemorrie, een gedrocht uit de diepste krochten van de hel? Genocidale moordenaar, vernietiger van een heel continent? Executeur van een eens vrije samenleving en beul van een hoogstaande beschaving?

01

Furieus nog wel, mannetje. Toe maar. En hoe denk je dat wij ons inmiddels voelen? Ik leef al tien jaar onder een illegale bezetting, dat is al dubbel zo lang als onder de Duitse bezetting. Nederland heeft heel overtuigend NEE gestemd tien jaar geleden. Wij wilden geen onderdeel zijn van deze EU. Onze democratische stem is gestolen. En na Frankrijk en Ierland (een gedwongen ja) mochten de andere Europese volkeren niet meer stemmen. Jullie hebben jullie hol afgeveegd met MIJN stem. Als mijn stem jou niks waard is, wat denk jij dat jij mij waard bent dan?

Je bent een smerige rat in een slangenkuil. En het liefst liet ik je rattengif vreten tot je kermend sterft. En al je 33.000 collega’s. Elke dag nemen jullie ons meer autonomie en soevereiniteit af. Elke dag worden we een beetje meer geknecht. En daar hadden we geen toestemming voor gegeven. Vind je het heel gek als we die toestemming zo meteen even terug komen halen? Jullie hebben geen mandaat. Nooit gehad ook.

Tachtig jaar lang hebben we met de Spanjolen lopen knokken. Napoleon moest na een tijdje ook weer opdonderen. Die nazi’s (waar jullie het vervolg op zijn) hadden we er na vijf jaar weer uit. Zelfs de Romeinen zijn nooit verder gekomen dan de Rijn. Bonifatius werd van zijn peerd getrokken en hoe dat afliep weten we allemaal. Je bent naïef als je niet weet hoe het met jou af zal lopen, bureaucraat, ambtenaar, collaborateur, aap in een pak.

Jullie tijd is op.

 

 • Jean-Claude Juncker’s chief spokesman reacted furiously at press event

 • Margaritis Schinas insisted he and his colleagues were not bureaucrats

 

Je bent ook geen timmerman toch? Zullen we eens een stukkie proberen samen? Normaal geef ik niet mijn gereedschap bij imbecielen in handen, ze zouden zich er mee kunnen verwonden nietwaar, maar voor jou maak ik graag een uitzondering. Laat eens zien dan dat je geen bureaucraat bent? Werk je trouwens aan een bureau? Of sta je op een steiger ofzo? Zo ja, wat maakt dat je dan?
.
Aha, een ‘civil servant’ zeg je zelf. Een dienaar van het volk. Maar wij, het volk, hebben je in 2005 gevraagd om op te donderen vanachter je bureau, of je weg wou gaan, dat we geen behoefte hadden aan je diensten. Dat heb je niet gedaan.
.
Sterker nog. Nu het volk van Nederland besloten heeft een ieniemieniepietsie van een referendum te houden over de overname/inlijving van nog meer Ostraum door Het Bureaucratische Imperium , want dat is het en niets anders, wordt dat Nederlandse volk aan alle kanten tegengewerkt door de hier aangestelde EU-ReichsKommissars.
.

Daily Mail:

Officials in Brussels have demanded they are not referred to as ‘bureaucrats’ but as ‘European civil servants’.

In a bizarre outburst, Jean-Claude Juncker’s chief spokesman reacted furiously after a journalist used the term ‘euro-bureaucrat’ in a press conference.

Margaritis Schinas, who leads the European Commission’s spokesman service, said he did ‘not like’ the term bureaucrat and would not accept being described as one.

.
Een kenmerk van bureaucraten is dat ze stropdassen dragen en die van jou zit gewoon nog niet strak genoeg.

 

 

Comments zijn gesloten.

6 Comments on EU-dictator: “Noem ons geen bureaucraten”

 1. Cale // 24/02/2016 om 12:30 //

  Duidelijk geschreven in duidelijke taal. Veel mensen zullen het hier mee eens zijn. Ongekozen en duurbetaalde buraucraten die chaos in Europa bewerkstelligen. Open grenzen, hoe verzin je het? Hoe kun je daar respect voor hebben? Stoppen met die Europese Unie die helemaal geen unie is. Terug naar de EEG, of iets dergelijks. Onderlinge (vrij) handel drijven, natuurlijk. Wetjes maken, daar hebben we Brussel niet voor nodig. Terug naar handeldrijven met Rusland voordat het te laat is, dat is pas lucratief!

  Like

 2. BertG. // 24/02/2016 om 12:40 //

  Hij is weer goed op dreef die Fubar, schitterend geschreven.

  Like

 3. Like

 4. Horatius // 24/02/2016 om 17:52 //

  Recht uit het hart geschreven!

  Zit geen woord Frans of Duits bij, dus gewoon in het Nederlands en nog niet in het Arabisch, want dat wordt bij ongewijzigd beleid onze door de Bezetter verplicht gestelde voertaal.

  Pas op voor de bureaucraten! Want dat zijn de sinistere figuren die vanachter het schrijfbureau hele volkeren kunnen verplaatsen en anderen het vuile werk laten opknappen.

  Like

 5. John heenes // 24/02/2016 om 20:11 //

  Zo waar en zo goed geschreven helaas leest maar een handjvol mensen deze blog en zelfs onder de lezers zullen er ook zijn die de titel kopwegdraaier meekrijgen van mij.

  Like

 6. @John
  De meesten schrijven voor zichzelf. Voor ego en het goede gevoel. Het individualisme waarbij men geen weerwoord wil hebben dat zit er kennelijk bij velen diep ingebakken. Ik persoonlijk vind dat een gemiste kans. Men dient nu niet het eigenlijk gestelde doel, maar meer iets persoonlijks ! Samenwerking zou een synergie opleveren, maar dat is voor velen ondenkbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: