COA wil de laatste resterende Nederlandse winkelketens ook om zeep helpen

‘Vluchtelingen opvangen in panden V&D kan optie zijn’

Als gemeenten en projectontwikkelaars daar open voor staan, zouden er eventueel asielzoekers in de vrijkomende V&D’s en andere grote winkelpanden gehuisvest kunnen worden. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zegt zulke suggesties serieus te zullen onderzoeken, mocht de vraag komen.

De V&D-panden bieden duizenden vierkante meters aan ruimte en staan vaak in winkelgebieden waar weinig mensen wonen. ,,Dat kan een voordeel zijn voor het vinden van geschikte locaties,” stelt COA-woordvoerster Caroline van Dullemen.

AD >>

Nederlandse winkelketens in grote steden gaan failliet omdat er steeds minder Nederlanders wonen. Nederlanders die op de vlucht slaan voor de islamisering van die steden.

Het COA wil nu mohammedanen opslaan midden in die winkelgebieden, zodat helemaal geen autochtoon daar nog zijn inkopen komt doen. Over het algemeen zijn het vrouwen die van ‘het winkelen’ zijn en de verkrachtlims zijn voor 80% jonge alleenstaande mannen, die het COA nu op strategische plekken wil inzetten om het laatste restje Nederlandse economie de nek om te draaien.

Bouw een Nederlands Quantanamo in de Flevopolder, zo ver weg van de bewoonde wereld als maar kan. Met maar één ingang. En één uitgang; enkele reis richting Libië. Daar zit geen regering die de uitkeringsjihadi’s kan weigeren en ze hebben er genoeg islamitisch zand om hun behoeftes in te doen.

Gaan de Nederlandse mannen lekker karten in de leeggekomen panden, zodat de vrouwtjes hun man in de buurt hebben en zich veilig voelen en die ook zoet is terwijl de vrouwen een nieuw jurkje voor de komende lente uitzoeken:

Zeker de tientallen V&D’s in kleinere steden dreigen lang leeg te blijven staan. Veel wethouders denken daarom na over de meest uiteenlopende alternatieven zoals bewoning, het opknippen ervan en zelfs een kartbaan.

Enneh, het hoeft natuurlijk niet bij karten te blijven:

 

 

Comments zijn gesloten.

3 Comments on COA wil de laatste resterende Nederlandse winkelketens ook om zeep helpen

 1. jungleelephant // 25/02/2016 om 19:09 //

  Doorgaans midden in het centrum!!!!Zullen de andere winkels blij mee zijn!En wat te denken van de mensen die in het centrum wonen en daar een onbeschoft hoge huur voor betalen?Alles,maar dan ook alles moet naar de klote!

  Like

 2. L. Frans // 27/02/2016 om 01:07 //

  Nederland moet kapot. Het moet van de EU, alles wat slinks is en dus ook van Rutte.

  Like

 3. PlanB // 08/03/2016 om 18:19 //

  Wie gaat dat betalen en hebben de verhuurders ook nog wat te zeggen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: