EU wil Zwitsers hun wapens afnemen

Zwitserland en de Europese Unie dreigen op een mogelijk dispuut rond het wapenbezit af te stevenen. Dat hebben diverse Zwitserse media gemeld.

Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, wil de wapenwetgeving immers gevoelig aanscherpen, maar die maatregel zou indruisen tegen de Zwitserse traditie, die bepaalt dat de leden van de nationale militie thuis hun dienstwapen moeten bewaren.

Express >>

Comments zijn gesloten.

4 Comments on EU wil Zwitsers hun wapens afnemen

 1. jungleelephant // 25/02/2016 om 01:17 //

  Natuurlijk wil die zakkenwasser dat:wapens zijn alleen geoorloofd in bezit van moslims!Weet toch iedereen?Stel je voor dat wij ons zelf zouden mogen verdedigen!

  Like

 2. L. Frans // 27/02/2016 om 22:28 //

  Zoals Trump al zei: als Europeanen wapens droegen was het in Bataclan anders verlopen.

  Like

 3. Ron soeverein mens // 28/02/2016 om 13:38 //

  Veel succes hiermee. Gelukkig is Zwitserland onafhankelijk en geen lid van de EU en bepalen zelf wat er in hun land gebeurd. Bij mobilisatie heeft Zwitserland de beschikking over ruim 4 miljoen soldaten die in hun eigen omgeving perfect thuis zijn en de streek optimaal kunnen beschermen. Buiten de diverse ondergrondse en in de bergen verstopte legerbasissen. Zelfs Hitler was niet zo stom om iets tegen Zwitserland te ondernemen en nu komt dit idee van een alcoholist die zichzelf voorzitter waant van de EU.

  Like

 4. De Europese Unie en daarmee de gehle Europese commissie en hun secondanten hebben ons van alles al afgenomen c.q. bestolen. Ons land, onze staatskas, etc. etc., de hele mikmak. Gelegaliseerd plunderen noemen ze dat ! Onze broodmessen, hakbijlen en hooivorken etc. zullen ze ons nimmer afnemen. Want die geven we niet! Die bewaren we in onze schuur en keukenla. Tot het moment surprise dat ze allen snel worden berecht vanwege landroof, uitplunderen van de staatskas, en niet in de laatste plaats het gijzelen en onderdrukken van de autochtone bevolking ten behoeve van een groot Europa waarom we niet hebben gevraagd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: