islamisering: Scholen mogen vrij geven voor Suikerfeest

Dat heeft staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs vrijdag geantwoord op vragen van de PVV. Deze partij is het er niet mee eens dat Amsterdamse schoolbesturen overwegen om kinderen een vrije dag te geven vanwege het islamitische feest. Daarmee wordt het einde van de vastenperiode ramadan gevierd.

Parool >>

In plaats van te zwichten voor islamitische eisen en kinderen op te zadelen met verrotte gebitten, zou Dekker de ‘viering’ van ramadan moeten verbieden op scholen. Ouders die hun kinderen zonder eten naar school sturen moeten uit de ouderlijke macht gezet worden en vervolgd en berecht worden voor kindermishandeling. Bestrijd islam waar je maar kan. islam schuift centimeter voor centimeter op, terwijl je islam terug de hoek in moet trappen. En ook binnen onze wetten die niet berekend zijn op islam valt er wel degelijk op te treden. Kinderen niet voeden lijkt me zoiets.

As Muslims immigrate, they immediately make Sharia demands. These demands are endless in details, but the process can take generations. We can see the centuries long transformation in the Middle East and Turkey which used to be Christian.

This does not mean that every Muslim takes part in the politics of Sharia, since only a few Islamic leaders are needed. The reason that Islam can win every attempt to advance Sharia is that Kafirs are tolerant of all demands and do not push back. So if our attitudes do not change, Kafir nations will become Sharia nations.

Political islam >>

Dossier islamisering >>

Comments zijn gesloten.

6 Comments on islamisering: Scholen mogen vrij geven voor Suikerfeest

 1. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg // 26/02/2016 om 22:59 //

  Dit is op IdentitairVerzet ozL herblogd.

  Like

 2. BertG. // 27/02/2016 om 09:12 //

  Waarom nog feestdagen erbij of veranderen.
  Het is hier toch al elke dag sinterklaas voor ze.

  Like

 3. prima,gooi al je troeven maar op tafel,steek je handen in de lucht en geef je pimcode en pas erbij.
  nog even en dan moeten we alle organen afstaan,wat een landverraders die politic,die man met het snorretje wist er wel raad mee.

  Like

 4. BertG. // 27/02/2016 om 16:11 //

  Fubar, waar blijft je artikel nou over ataturk.
  Nou wil ik het weten ook.

  Like

 5. Voorlopig zegt mijn pols dat ik even helemaal niks moet doen. Krijg nog geen lepel naar mijn mond met rechts. mijn pols liep de hele week al te zeuren, maar ik dacht dat de pijn uit mijn schouder kwam en de pols dus niet zou beschadigen als ik een muur ging slopen. misgedacht dus.

  Like

 6. BertG. // 27/02/2016 om 18:56 //

  Fubar, dat wat ik al eerder gelezen heb van jou, jij schijnt een zeer breekbaar mannetje te zijn om 1 of andere reden.
  Ik heb nog nooit iets gebroken of ergens een dag voor in het ziekenhuis gelegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: