Nog tien dagen tot de EU immigratie puinzooi ontploft. Hopelijk

‘EU heeft 10 dagen voor migratieaanpak, anders…’

Binnen tien dagen moet de stroom migranten, die vanuit Turkije naar Europa komen, significant zijn verminderd. Als dat niet gebeurt, zijn de gevolgen groot volgens EU-Commissaris Dimitris Avramopoulos (Migratie)

Het zal tijd worden. Ik kan niet wachten. Rutte is van mening dat die nog 18 dagen heeft.

01

Dijkhoff denkt dat het in ‘de goede richting’ beweegt en heeft nog hoop op het EU-Turkije plan. Kerel begrijpt blijkbaar niet dat je met mohammedanen geen afspraken kan maken en hij begrijpt waarschijnlijk nog minder dat het islam serieus is met de hele wereld willen veroveren. Inmiddels is er in januari weer een record-invasiemacht overgezet door Turkije dat ook de financiële eisen nog eens opgeschroefd heeft.

Ondertussen overlegt Oostenrijk met de Balkanlanden en is Griekenland woedend, want dat ziet de bui al hangen dat alle mohammedanen niet meer door kunnen reizen en in Griekenland blijven hangen. Misschien dat ze dan eens de noodzaak inzien om hun grens te gaan verdedigen en dat mohammedaanse invasieleger terugsturen.

Hadden ze maar niet moeten dreigen vorig jaar (Turkije is niet de enige die Europa chanteert met de islaminvasie):

01

Telegraaf >>

En omdat de EU niet is staat is, of niet wil, om de mohammedaanse invasie tegen te houden, heeft de EU besloten om dan maar EU-burgers strenger te gaan controleren.

Het moet verplicht worden EU-burgers te controleren als ze de EU binnenkomen of verlaten. Zo moet altijd gekeken worden of iemand voorkomt in een database, bijvoorbeeld van Interpol.

‘Het versterken van de controles aan de Europese buitengrenzen is een belangrijk instrument om terrorisme te bestrijden en de veiligheid van Europese burgers te beschermen’, aldus staatssecretaris van Justitie Klaas Dijkhoff. Volkskrant >>

Nadat de EU Frontex al ingezet had als luxe cruisedienst voor mohammedaanse veroveraars gaat de NAVO nu ook actief helpen bij de onderwerping van Europa.

NAVO akkoord over aanpak smokkelaars Egeïsche Zee

De NAVO zal uitsluitend haar militair-technische ogen en oren inzetten. Zij gaat zelf geen muur op zee optrekken. ‘Wij gaan geen vluchtelingenboten tegenhouden of terugsturen’, benadrukte NAVO-chef Stoltenberg eerder. Ook zal het bondgenootschap niet direct optreden tegen smokkelaars.

Stoltenberg zei dat de alliantie de EU slechts wil helpen een ‘menselijke tragedie te managen’. Volkskrant >>

De NAVO maakt zich zorgen over verzuipende mohammedanen, die helemaal niet zouden verdrinken als ze gewoon netjes aan land bleven in Turkije. De echte tragedie is dat er binnen één generatie een duizenden jaren oude vrije Westerse beschaving gesloopt wordt.

 

 

 

Comments zijn gesloten.

5 Comments on Nog tien dagen tot de EU immigratie puinzooi ontploft. Hopelijk

 1. Rutte heeft geen mening…tenzij….het zijn eigen positie betreft.
  ten nadele van zijn eigen volk.
  een landverrader dus

  Like

 2. L. Frans // 27/02/2016 om 22:32 //

  Gaat lekker met die Grieken, we hebben ze miljarden gegeven en nu schijten ze ons in de bek. Ik ben er heel vaak geweest met vakantie, maar ik ga ze nu boycotten. het is echt niet moeilijk om die paar eilanden af te schermen tegen al die goudzoekers.

  Like

 3. Heel dat zootje eu-dictators laten niet enkel de invasie toe (resolutie van straatsburg 1975, in ruil voor olie vrije verspreiding vd kanker islam) maar betalen zelfs al djizya (belastingen van ongelovigen aan superieur gewaande krankzinnigen) door eigen bevolking te beroven, te verraden, te verarmen om uit te delen aan mohammedanen om hen een ‘goed leven’ te bieden, hypocrieten, criminelen en hoogverraad. Allemaal tot in de puntjes georkestreerd.
  Het komt neer op verraad door eigen politiek en daar zullen ze binnenkort verantwoording voor moeten afleggen aan de bevolking die ze pesten, uitmelken en overdragen aan bezetters, goedschiks of kwaadschiks.

  Like

 4. Gerrit Tienkamp // 02/03/2016 om 10:24 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 5. corbison // 02/03/2016 om 16:43 //

  Danke Frau Saur ( Merkel ) dat is haar echte achternaam, en onze Pinokio ( Rutte ) van de lage landen, hij het dienstmeisje van Angela. Kan je het voor stellen in het weekend Rutte op bezoek bij Angela . Hij verkleed als vrouw Antje en zij als Heidie 2 meiden onder elkaar dolletjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: