Angela Merkel: “Ik heb geen plan B”

De Duitse bondskanselier Angela Merkel is niet van plan om van koers te veranderen in de aanpak van de vluchtelingencrisis. Dat heeft ze gezegd in een interview op de Duitse tv-zender ARD.

Merkel liet zich vanavond uitgebreid interviewen in de talkshow van Anne Will, waarin ze vorig jaar haar beroemde uitspraak “Wir schaffen das” deed.

Peilingen geven aan dat een meerderheid van de Duitsers vindt dat de regering de controle op de vluchtelingencrisis verloren is. “Ik begrijp dat”, reageert ze. “We zijn op de goede weg, maar we hebben nog een heel eind te gaan.”

Merkel heeft naar eigen zeggen geen plan B. Ze blijft geloven in een Europese aanpak van de vluchtelingencrisis.

De Redactie >>

Ongelooflijk, compleet onverantwoord en daarmee totaal ongeschikt als bondskanselier.

Comments zijn gesloten.

8 Comments on Angela Merkel: “Ik heb geen plan B”

 1. Horatius // 29/02/2016 om 12:09 //

  Hoe lang zitten we nog opgescheept met dit creatuur?

  Haar termijn als bondskanselier (Islamiseringskanselier) zal toch niet eeuwig duren?

  Like

 2. Like

 3. GeenStijl: Daar begin ik toch zo langzamerhand genoeg van te krijgen ! Pegida en Pegida aanhangers zijn volgens GeenStijl een stelletje ‘onbenullen’. De Hema komt met ‘verstop eitjes’ en geen paaseieren. Mensen die er wat van zeggen zijn dan weer domme PVVers. En zo zijn er voorbeelden te over om op te noemen ! Maaaaar……als het om GeenPeil gaat dan kruipen ze van de Zuid-As tot Limburg aan toe. Dan weten ze niet hoe ze al Hielen likkend hun mening willen etaleren. Dit begint toch echt op te vallen. Of ben ik de enige die zoiets ziet ?
  Hetgeen ik jammer vind is dat er geen fatsoenlijk tegengeluid is tegen LinksKnechten en tegen zulk een onnozel geblaat. Iedereen wil zijn Eigen Mening Ego ‘tripperig’ laten horen met een Web-site of op een andere wijze (tweet/Facebook/ etc.). Deze meningen worden, hoe zeer men ook tevreden is over zichzelf, praktisch niet gehoord. Terwijl het in feite zo eenvoudig is in deze tijd om ‘gezamenlijk’ een hoorbaar naar geheel Nederland geluid te produceren. Beetje Geld, ieder een beetje moeite, maar wel veel capabele mensen ! Helaas, dat Egotrippen enm zichzelf ondergeschikt maken voor een hoger en hoorbaar doel, daar is de ‘RechtsKnecht’ niet voor in de wieg gelegd ! Vandaar dat ze weggehoond en weggelachen kunnen worden !

  Like

 4. @Wauso

  Ach, het wisselt nogal bij GS. Quid is nogal anti-PVV. Niemand is er echt pro-PVV denk ik. Ook omdat ze journalistje spelen en dan wil je niet door de halve politieke kaste ‘geblokt’ worden, dan verlies je je toegang. In die zin is het natuurlijk mainstream-media.

  “Terwijl het in feite zo eenvoudig is in deze tijd om ‘gezamenlijk’ een hoorbaar naar geheel Nederland geluid te produceren.”

  Als dat zo is. Zet het op, laat het zien. Niemand houdt je tegen.

  “Helaas, dat Egotrippen enm zichzelf ondergeschikt maken voor een hoger en hoorbaar doel, daar is de ‘RechtsKnecht’ niet voor in de wieg gelegd ! ”

  “Niet ondergeschikt maken.” Is dat niet de kern van een Vrije Burger? Dat sluit geen samenwerking uit. Ik heb niet zo’n jeuk aan mijn ego (denk ik). Er hebben wel miljoenen mensen naar één enkel single werkje van me gekeken, meermaals. Dan heb ik heel wat meer publiek dan nu. Ik heb ook wel tussen dat publiek gestaan, met wel 10.000 tegelijk dat ze van oe en aah gingen en me dan aanstoten: “zag je dat?” Ja, dat zag ik ( ik keek of alles wel goed ging ik had het tenslotte zelf gemaakt). Dat is leuk. Maar dat verandert mijn leven of mijn ego niet. Morgen sta ik gewoon weer stof te happen als ik een schuurmachine aanzet. En als het publiek niet zo reageert heb ik mijn werk niet goed genoeg gedaan. Als decorbouwer was ik in dienst van, ondergeschikt zo je wilt (maar ik had wel altijd absolute vrijheid te maken wat ik wilde). Als beeldhouwer had ik de ene keer veel meer publiek en de andere keer nauwelijks, maar wel steevast minder geld en ik moet ook eten. Als meubelmaker had ik vaak maar met één klant per meubel te maken.

  Je laat je al een tijdje in deze richting uit. Maar concretiseer het eens wat voor mij.

  Like

 5. @Fubar
  Wil je iets bereiken met je boodschap anti-islam zul je capabele mensen nodig hebben anders blijft het in de marge. TPO is de laatste maand zeer goed op weg om gehoor te vinden. Bij Fenixx werd Tijl vorig jaar ook ‘te kakken’ gezet terwijl hij gelijk had in zijn stelling: Waar gaan we naartoe ! Willen we dit houden ! Zijn we hier tevreden mee ?
  Kort: Je hebt 6/10 productieve schrijvers nodig (en/of nieuwsberichten overnemen) .
  2 Personen die Facebook, Twitter en andere alternatieve media beheersen en artikelen
  goed doorzenden (de Volkskrant doet dit op mijn manier). En beheren !
  Een platformbeheerder, zodat niet 2x hetzelfde item geschreven of vertaald wordt.
  Een organisatie deskundige, die richtlijnen kan uitzetten voor de (bedrijfs-)structuur.
  Een leidinggevende die sociaal overkomt.
  Dan heb je dus een krant !!! Op internet !!! GeenStijl alsook TPO zouden in de marge werken als bovenstaand goed ingevoerd zou worden. Ik zie bij Fenixx meerdere capabele personen langs de zijlijn staan. Ik zie anti-islam web sites die maar begonnen zijn tegen beter weten in. Er is zoveel menselijk potentieel ! Ik had gedacht dat dit bij Fenixx wel mogelijk zou zijn, maar ik ben vaak te naif in mijn gedachtegang. Er zitten 2 ego trippers, die er bijkans enkel om hun verhaaltjes te produceren zitten (dit bedoel ik met ondergeschikt maken). Ik maakte wel eens reclame voor Fenixx of andermans artikelen. De anderen deden dat niet. Het was enkel voor zichzelf. Bij Fenixx ontbreekt dus duidelijk leiding en strategie om een doel te bereiken.
  Zo’n ‘krant’ zou een grote hit kunnen worden. Misschien zelfs veel geld waard !!!
  Zoals ik al zei: Eenvoudig te bewerkstelligen ! Maar je hebt wel de connecties nodig om de juiste mensen van verschillend pluimage te vinden. Ik heb dat niet. Ik heb eigenlijk ook enkel de organisatorische kennis. Ik onderken problemen vaak snel. De rest is mij vreemd. Vandaar dat je mensen nodig hebt van verschillend pluimage waar fatsoenlijk mee wordt omgegaan en die dan ook hun kennis kunnen laten gelden.
  Jij of Fenixx jullie waren al heel ver gekomen, maar jullie maken het niet af !
  De teruggang aan views na Keulen is enorm geweest en dat had naar mijn mening niet zo hoeven zijn. Het enkel artikeltjes schrijven is dus niet afdoende !

  Like

 6. BertG. // 03/03/2016 om 10:21 //

  E.J. Bron doet het toch ook niet slecht voor een site met soms 1 miljoen unieke bezoekers.
  Hetzelfde geldt voor deze site en Fenixx.
  Er zijn nou eenmaal zeer veel sites met soort gelijk nieuws, teveel om ze allemaal elke dag te bezoeken.
  Je kan dan ook zeggen dat er teveel sites zijn met hetzelfde nieuws.

  Like

 7. @Bert
  Dat bedoel ik. En om er bovenuit te steken moet je de beste zijn ! 2 + 2 = 5 !!!
  Capabele mensen met een wil en doelstelling moet je hebben. Bij elke site zie ik tekortkomingen zowel in regie, marketing als artikelen. Het zijn cru gezegd allemaal ‘hoddelaren’ ! We worden gewoon weggelachen en kennelijk ben ik de enige die dit ziet ?

  Like

 8. Republikein // 04/03/2016 om 04:40 //

  Zou het met centjes te maken kunnen hebben?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: