Rutte loog over 58.000. Het worden toch 100.000 asieljihadi’s

En dat wist Rutte wel toen die die uitspraken deed. Vroeger was liegen een politieke doodzonde en moest een minister aftreden of viel een kabinet. Tegenwoordig doen ze wie het hardst kan liegen, de journalisten en politici in een onheilige pro-islam kongsi.

Rutte en Dijkhoff hielden gewoon vol dat er maar 58.000 kolonisten zouden komen, terwijl hun ambtenaren tussen de 94.000 en 114.000 voorspelden. Maar strenger beleid, met Rutte aan het EU-roer, zou voor een daling zorgen. Proest. Er komen meer mohammedaanse aanvallers Griekenland binnen dan vorig jaar maar Rutte beweert glashard dat het er minder zijn.

Pegida loopt met een spandoek waarop een hakenkruis in een prullenbak gegooid wordt. De NOS, NRC en nog een stelletje leugenaars beweren dat Pegida met een hakenkruis liep. De leugen is schaamteloos geworden, beleid, meer gewoonte dan uitzondering. Keer op keer worden we recht in ons gezicht voorgelogen. Deze mensen zijn slecht, gewoon slecht, ze weten dat ze liegen en doen het met volle bewustzijn.

Het spijt me te moeten zeggen, maar van mijn part krijgen ze allemaal een vreselijk ongeluk. Hoelang denken ze dit vol te kunnen houden voor het volk ontploft in, terechte, woede?

‘Toch 93.600 asielzoekers naar Nederland in 2016’

De overheid gaat er toch vanuit dat dit jaar zo’n 93.600 asielzoekers naar Nederland komen. Dit melden NRC Handelsblad en Reporter Radio maandag. Eerder dit jaar kwam Nieuwsuur al met dit getal, maar premier Mark Rutte wees het van de hand en hield de instroom van dit jaar op 58 duizend asielzoekers.

In reactie op het getal dat Nieuwsuur vorige maand presenteerde, verklaarde staatssecretaris Dijkhoff van Asiel dat in die prognose van ruim 93 duizend asielzoekers geen rekening was gehouden met maatregelen om de instroom omlaag te brengen. Dijkhoff en Rutte zijn optimistisch gestemd over het beleid dat de instroom substantieel moet doen afnemen.

Volkskrant >>

Er is geen enkel beleid om de instroom te doen afnemen. Hoe kan je dit soort uitspraken doen? En dan blijven beweren dat afspraken met Turkije iets zouden gaan helpen. Afspraken met Turkije, een land dat openlijk ISIS en Al-Qaeda steunt, een land dat honderdduizenden Koerden op de vlucht gejaagd heeft in eigen land, een land dat complete steden in zijn eigen land platbombardeert.

.

.
Vroeger controleerde de media de politiek. Tegenwoordig controleert de politiek de media en brengt die laatste slechts nog het nieuws wat Rutte wil dat u te horen krijgt. Dat is hoe het in een dictatuur gaat, en de media hebben de rol van de vroegere Pravda overgenomen.
.

.

.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Rutte loog over 58.000. Het worden toch 100.000 asieljihadi’s

 1. Horatius // 03/03/2016 om 14:37 //

  100.000 asieljihadi’s naar Nederland in het kader van de geplande Islamisering van West-Europa?

  Om een juist beeld te krijgen mogen we dit aantal vermenigvuldigen met 5 (i.v.m. de onvermijdelijke gezinshereniging) en komen we dus uit op een slordige half miljoen extra moslims in ons al overvolle Nederland.
  Dit schrikbarende aantal zal worden verdeeld over geheel Nederland, dus over 500 steden en dorpen, met dus gemiddeld 1000 moslims per stad of dorp.

  Is dit geen complete Bezetting van ons land? vraagt de oplettende autochtoon die zich ook zogen maakt over de Bezettingskosten.

  Alleen al het stellen van deze vraag kan op korte termijn leiden tot een bezoek midden in de nachtelijke uren van een tot de tanden gewapend overvalcommando die deze nietsvermoedende vragensteller afvoert met een zak over het hoofd.

  Om met Geert Wilders te spreken:
  Het moet niet veel gekker worden in dit land!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: