“Tieners overvallen homo’s als examen om naar Syrië te mogen”

Een minderjarige kandidaat-Syriëstrijder heeft aan het Brusselse gerecht verteld dat hij en zijn kameraden door ronselaars werden verplicht om homoseksuelen brutaal te overvallen. Het doel? Geld in het laatje brengen voor de gewapende strijd én bewijzen dat ze geschikt zijn voor het kalifaat. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De jongeren werden naar homobars gezonden om er de nietsvermoedende mannen in de val te lokken.

HLN >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: