Gelukkig is het merendeel gematigd

Pakistan.

Asia Bibi. Een christelijke vrouw die op een dag water ging halen met der kruik of kan bij de rivier. Zo’n riviertje waar uit gedronken wordt en de was in gedaan stel ik me voor, dat gezapig meandert tussen groene weides terwijl de lakens liggen te drogen in de vrolijke zon, of een open bruin riool in een ghetto in de derde wereld waar het enige dagelijkse water doorsijpelt. In een land als Pakistan met 97% mohammedanen (hoe zou dat nou komen, vragen die islam-apologeten zich dat nooit af, dat er niet één ander geloof/cultuur meer over is?) heb je dan hoogstwaarschijnlijk wel ergens wat moslimburen die ook dat riviertje gebruiken.

Dan hoeft er maar iets te gebeuren en het gezeur begint dat het water onrein wordt door de christin. En als je der echt iets aan wilt doen, verzin je dat ze een koran bezoedelt heeft. Daar staat de doodstraf op in Pakistan (en niet alleen in Pakistan). Asia Bibi is al jaren geleden tot de doodstraf veroordeeld en wacht daar al die tijd al op in een Pakistaanse cel. Ga er maar van uit dat dat geen pretje is om daarin als christen te moeten verblijven. De doodstraf is waarschijnlijk ook geen pretje.

Al jaren geleden stelde de gouverneur van die staat, Punjab, Salman Taseer, zelf een moslim, voor om de blasfemie-wetten van Pakistan aan te passen, omdat die dit specifieke geval toch ook wel heel ver vond gaan. Jamaat-e-islami, dat zijn die lui van die 3 miljoen moorden in Bangladesh en 300.000 verkrachtingen in 3 dagen, die hier een keldermoskeetje hebben aan de Baarsjesweg naast de Westermoskee en die het christelijke oorlogsgevallenenkruisje weg wilden hebben. Die ja. Die riepen vervolgens op om de gouverneur te vermoorden, en zo geschiedde, door zijn eigen beveiliger.

De gouverneur kon niet begraven worden, want Jamaat, die hier om de hoek in de stad van Eberhard van der Laan (en een beetje van mij) dus een moskeetje hebben, dreigden iedereen die op die begrafenis kwam op te blazen.

De moordenaar van die gouverneur werd ter dood veroordeeld. Dat dan nog wel. Deze week werd het vonnis uitgevoerd. vandaag werd Mumtaz Qadri begraven. En omdat de meeste mohammedanen gematigd zijn, kwam er bijna niemand de laatste eer bewijzen aan deze moordenaar van een gouverneur die een christelijk meisje wilde beschermen in Pakistan.

 

 

 

 

 

Amanda Kluveld heeft er vaak over bericht in de Volkskrant. Geen idee wat die nu doet trouwens.

Jamie Glazov Moment: We Love You Asia Bibi

Dit is één meisje in één land. Elk jaar genocideert islam 150.000 christenen. In het Midden-Oosten zijn ze op. OP. De Midden-Oosterse moslims komen nu hier naar toe. Wat denkt u dat ze hier komen doen?

In vrede leven? islam doet al 1400 jaar overal ter wereld hetzelfde; de niet-mohammedanen uitroeien. Dát is de reden dat landen als Saoedi-Barbarije en Pakistan bijna door 100% moslims bevolkt worden. Dat is waarom Asia Bibi ter dood gebracht zal worden.

Het is 2016. We hebben globale communicatie. Onwetendheid mag geen excuus meer zijn. islam is slecht, islam is bezig met een gigantische holocaust; naast die 150.000 christenen per jaar mag u ook de onderlinge islam-slachtoffers bijtellen. Van de 57 islamitische landen is er niet één op te noemen waar vrede heerst (er is er ook niet één waar democratie of vrouwenrechten bestaan) en in de meeste buurlanden zorgt de islam ook voor de nodige ellende.

We staan er bij, kijken er naar, en kunnen niet ontkennen dat het gaande is. Door de geschiedenis heen kent islam meer en minder gewelddadige periodes. Als islam in de hoek getrapt was deed het even rustig om daarna weer opnieuw te beginnen. (het enige wat de islam gemoderniseerd heeft was de kolonisatie)

We hebben zelf islam weer de kans gegeven. Door geen stabiel bestuur na te laten na de dekolonisatie, al was dat zeker niet overal mogelijk. Door de omarming van het huis Saud door de Amerikanen, militaire protectie in ruil voor de petrodollar, terwijl de Sauds de afspraak hadden met de wahabistische mullah’s elkaar te helpen. Door het Westerse enthousiasme voor de ‘Arabische Lente’. Door te denken dat ongebreidelde mohammedaanse immigratie niet ‘islam’ en alle nare kanten daarvan mee zou brengen.

islam bestaat bij de gratie van moord en doodslag, de genocides begaan door islam zijn niet op één A-4 samen te vatten. islam moet gestopt. Nu en hier. We moeten geen islamiet meer binnenlaten tenzij die overtuigend zijn ‘geloof in slavernij van alle anderen’ afzweert. islam is niet gematigd. Er is niet slechts een kleine minderheid extremistisch, alle mohammedanen geloven in dezelfde allah, lezen dezelfde koran, en houden dezelfde minderjarigen verkrachtende massamoordenaar als heilig voorbeeld.

De enige kans die wij zullen krijgen van islam, is de kans die Asia Bibi gegund is. En dan mag je hopen dat je doodstraf op een genadige wijze voltrokken wordt.

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Gelukkig is het merendeel gematigd

  1. Gerrit Tienkamp // 02/03/2016 om 10:24 //

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: