Merkel ally fights to keep pork on menus despite concern over offending Muslims

De islamisering gaat in sneltreinvaart. Het zou helemaal geen discussiepunt moeten zijn.

Alle mohammedanen dienen uitgezet te worden.

There’s a battle taking place in Germany over one of the country’s most beloved foods. An arm of Chancellor Merkel’s party is fighting to keep pork on the menu in public institutions, after some reportedly removed the meat to avoid offending Muslims.

The regional Schleswig-Holstein branch of the CDU party has announced plans to ensure pork continues to be available in public canteens, as well as in daycare centers and schools across the north German state.

The proposal is due to be presented at a regional parliamentary session next week.

RT >>

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: