Voor het eerst meer dan de helft moslims in Antwerpse scholen

Dit schooljaar volgt voor het eerst meer dan de helft van de leerlingen van de basisscholen in het stedelijk onderwijs in Antwerpen islamitische godsdienst.

Van de 12.300 kinderen in het stedelijk basisonderwijs volgen er 6.451 islamitische godsdienstles. Dat is 52,4% en voor het eerst meer dan de helft. Globaal stijgt dat percentage in de Antwerpse basisscholen elk jaar met ongeveer 2%.

GvA >>

Dat is het einde, klaar. Het is over en uit voor Europa. Als uw leven u lief is maakt u zich beter op om te emigreren. En hopelijk wordt nog een stelletje van de verraderlijke klootzakken die dit op hun geweten hebben opgehangen.

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: