Geldwitwasverdenking: zoon van Erdogan vlucht uit Italië

Bilal Erdogan de zoon van de Turkse president kwam in het vizier van de Italiaanse justitie en moest vanuit Bologna naar Turkije vluchten. Hij wordt er van verdacht smeergeld van Turkije naar Italië gebracht te hebben.

Geldwäscheverdacht: Sohn des türkischen Präsidenten Erdogan flieht aus Italien

Bilal Erdogan, Sohn des türkischen Präsidenten, geriet ins Visier der italienischen Justiz und musste aus Bologna in die Türkei fliehen. Es wird ihm vorgeworfen, Schmiergelder aus der Türkei nach Italien gebracht zu haben.

Der Sohn des türkischen Präsidenten Recep Tayyip Erdogan steht wegen Geldwäscheverdachts im Visier der italienischen Behörden. Bilal Erdogan soll Schmiergeld aus der Türkei nach Italien kanalisiert haben.

Epoch Times >>

 

 

 

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Geldwitwasverdenking: zoon van Erdogan vlucht uit Italië

  1. Sniper/omleggen

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. DOORGEEFLUIK (39) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: