Lang leve Koningsdag

Ik ben voor Koningsdag (normaal geef ik die prutser geen hoofdletter). Een mooie dag in mei, waarop we die hele junta-familie op De Dam te drogen hangen in het lentezonnetje. Van mijn part de hele zomer, tot de ratten en de raven het laatste vlees van hun botten gepikt en gekloven hebben en hun karkas zongebleekt begint te vergruizen en de laatste restjes stof van onze slavenhouders in de eerste opkomende herfstwinden verwaaien.

En dat we dat dan elk jaar herhalen met één (of meer) van de Collaborateurs die we speciaal voor dat doel in de kerkers bewaard hebben. Er zijn er genoeg om dat zelfs 365 dagen per jaar te vieren tot ver voorbij het einde van mijn leven.

Speciaal bewaard, omdat ik van mening ben dat de rest simpelweg de doodstraf verdient. Welke andere straf zou immers passend zijn als je je hele volk en vaderland uitlevert aan de mohammedaanse barbaarse horden, die ons heus niet anders zullen behandelen dan ik met de Collaborateurs voor heb.

En kom me niet aan met dat ik me wil verlagen tot de methoden van de tegenpartij, dat ik me dan net zo barbaars gedraag. Ik vraag U. Is islam ooit ergens in zijn 1400-jarige geschiedenis op een fatsoenlijke wijze vertrokken? Wat zijn de enige methoden die bewezen wel succes gehad hebben tegen islam?

Spiets hun koppen maar op staken langs de kant van de weg, zodat duidelijk is voor een ieder welk lot er te wachten staat indien je collaboreert met islam.

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Lang leve Koningsdag

 1. Horatius // 05/03/2016 om 11:54 //

  Er schijnen hier en daar wat paleizen in onbewoonde staat te verkeren, misschien een goed idee van ons Koningshuis om daar wat asielzoekers te huisvesten.

  Gedeelde smart is halve smart en enige solidariteit met het ‘gewone volk’ mogen we toch wel verwachten in deze barre tijden.

  Like

 2. Gerrit Tienkamp // 05/03/2016 om 12:09 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. DOORGEEFLUIK (38) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: