Kinderen brutaal verkracht in vluchtelingenkamp Calais: “Maar wie kan het iets schelen?”

Boehoehoe janken de Collaborateurs van vluchtelingenwerk, die Frankrijk en Engeland de schuld geven. Ik zal het even uitleggen, vluchtelingenwerk; Het is de schuld van de ouders. Ouders die minderjarige kinderen alleen op pad sturen. Ouders die dat doen om er zelf beter van te worden want ze hopen dat als het kind eenmaal asiel aan kan vragen dat dan door gezinshereniging de rest van de familie na mag reizen. Als jullie al iets goeds willen doen dan breng je die kinderen terug naar waar ze vandaan komen, naar hun ouders. In Afghanistan, Pakistan en al die andere mosliminvasie landen waar ze vandaan komen om hier Europa te bezetten.

Kinderen worden verkracht in de ‘jungle’ van Calais. Dat hebben hulpverleners ter plaatse aan The Independent verteld. “Op het hele Europese continent lopen duizenden ontheemde jongeren hetzelfde risico”, laat Europol weten.

Waarom die kinderen niet de bescherming krijgen die ze verdienen? Omdat de Franse regering weigert de omstandigheden in het vluchtelingenkamp te classificeren als humanitaire crisis, klinkt het. “Maar wie kan het iets schelen?”, vraagt een vrijwilliger zich af. HLN >>

https://twitter.com/BullshineBilly/status/706179895181897728

Ondertussen worden er al nieuwe jihadisten gekweekt in de islamitische baarmoeders:

Verkrachting is nou eenmaal populair bij negers en mohammedanen. Die vorm van culturele verrijking kunnen we missen, dus moeten we ze niet binnen laten.

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Kinderen brutaal verkracht in vluchtelingenkamp Calais: “Maar wie kan het iets schelen?”

  1. HET POLITIEKE KRAPUUL. Ze DODEN KINDEREN voor HUN IDEALISME (Lees https://t.co/sN1MG5hJDL pic.twitter.com/9rqZx75EiI— W.H.J. Reiss (@willyreiss) 1 maart 2016

    //platform.twitter.com/widgets.js

    Like

  2. Like

  3. Waarom nog zwanger worden in tyd van oorlog, de pil zal wel niet mogen of kunnen, maar gezond verstand en vele trucjes zouden deze dames wel goed doen …gezond verstand gebruiken en hier in Europa onmiddelijk een spuit en handtekenen voor minstens 3 jaar een herhalingsspuit te zetten …wat moeten we met deze grootgezinnen …wij weten het wij betalen het ….zij genieten het ….anders terug tussen de bommen gaan leven en fuck daar maar op los……geen voorziening geen belastingsvermindering na 7 stuks …….komaan Europeanen verdedig Uw landen ….en bespaar ons deze mosliminvasie en latere overbevolking ervan !!

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. HET DOORGEEFLUIK (40) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: