Laat Griekenland detentiecentra voor mohammedanen bouwen om daarmee schuld af te lossen

Prachtig dat niet-politiek correcte denken in Oost-Europa. Daar begrijpen ze wat een mohammedaanse invasie aanricht, daar zijn ze nog niet de 5 eeuwen Ottomaanse gruwelijkheden vergeten. Hier worden we voorgelogen in het onderwijs. Hier wordt ons wijsgemaakt dat wij slecht zijn. Dat wij schuldig zijn aan slavernij en kolonialisme, terwijl islam een veelvoud aan slavernij uitgevoerd heeft en nog steeds doet. Terwijl de ooit kortstondige koloniën van het Westen al lang weer onafhankelijk zijn, zuchten grote delen van de wereld nog steeds onder het islamitisch imperialisme.

“Laat Griekenland schulden terugbetalen via detentie van migranten”

Griekenland zou zijn buitenlandse schulden kunnen afbetalen door detentiecentra voor vluchtelingen en migranten te bouwen. Dat heeft de Tsjechische president Milos Zeman gezegd. “Zo vangen we twee vliegen in één klap.”Door de oprichting van detentiecentra voor migranten op de Griekse eilanden zou Griekenland zijn schulden kunnen afbetalen.

Heel goed; op de eilanden, dus niet op het vasteland van Europa, dan is er ook niet het risico dat ze verder Europa intrekken. Een geschikt eiland lijkt me Cyprus. Als je ze daar vandaan een fikse trap onder hun islamitische hol geeft, schop je ze zo weer de grens met de Ottomaniakken over.

“Detentiecentra zouden worden gebouwd op Griekse eilanden waarheen migranten uit heel Europa zouden worden gedeporteerd.

Mirganten uit heel Europa, het plan klinkt al maar mooier. Ik zou zeggen; en met terugwerkende kracht voor de afgelopen veertig jaar.

Premier Alexis Tsipras riep eerder vandaag op tot meer solidariteit met Griekenland en de vluchtelingen.

Kolonisten en bezetters verdienen geen solidariteit maar een kogel tussen hun ogen.

Hij veroordeelde het feit dat verscheidene Europese landen hun grenzen sluiten, waardoor tienduizenden vluchtelingen vastzitten in Griekenland.

Als je zelf je eigen grenzen gewoon eens bewaakt had zoals dat hoort had je nu niet staan huilen.

Tsipras beschuldigt Oostenrijk en de Balkanlanden ervan Europa “ten gronde te richten” met hun pogingen om de vluchtelingenstroom in te dammen. De Morgen >>

Onzin. De mohammedaanse invasie, waar jij moedwillig aan meewerkt, richt Europa ten gronde.

Enige minpuntje aan het plan is dat de detentiecentra op Europees grondgebied zouden komen. Liever zie ik dat we een fors deel van Libië bezetten en ze daar inrichten. Bovendien heb ik er ernstige twijfels bij of de Grieken wel capabel zijn om zoiets op te zetten, als ze al mee zouden willen werken.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Laat Griekenland detentiecentra voor mohammedanen bouwen om daarmee schuld af te lossen

  1. En ik heb de oplossing voor de teloorgang van de PvdA !
    Nu in de toekomst de baantjesmachine zal gaan haperen en de NPO ontdaan zal worden van overbodige P.deLeeuw VarkensKopNullen zouden we de PvdA elite kunnen inzetten als gevangenis directeur en/of gevangenis bewaarders als export product en bewijs van goede wil naar Griekenland toe. Win…Win…Win…
    .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: