Erdogan krijgt schouderklopje van Rutte voor genocide

De Collaboratie van onze minister-president is inmiddels alle grenzen over. Ten tijde van Idi-Amin was die waarschijnlijk daar langs geweest om samen met hem kinderlijkjes te vreten. Idi-Amin is trouwens in alle rust oud geworden in Saoedi-Barbarije. Dat u zich over hem geen zorgen maakt.

Als roulerend Rijkscommissaris van de EU was hij vandaag met Angallah Merkel op bezoek bij Erdogan de Verschrikkelijke. Ik kan hier wel een enorme lijst opnoemen van wat er allemaal fout is aan Erdogan. Ze zijn officieel op bezoek bij Davotoglu, maar Davotoglu staat tot Erdogan als Medvedev staat tot Poetin.

-Erdogan steunt ISIS en AL-Qaeda en is de hoofdschuldige aan de oorlog in Syrië

-Erdogan moordt de Koerden uit

-Erdogan weigert de Turkse genocides te erkennen

-Erdogan is de hoofdschuldige aan de Ottomaanse invasie in Europa

-Erdogan heeft Hitler’s staatsmodel als voorbeeld

-Erdogan wil sultan voor het leven worden en heeft daartoe bij de laatste verkiezingen de Koerden de kelders in gebombardeerd en bijna elke krantenredactie af laten branden voor zover alle journalisten nog niet in het gevang zaten. En woont inmiddels in een paleis met meer dan 1000 kamers.

Mijn lijst zou echter niet zo uitgebreid worden als die mijn reageerder Quillaume me eens toezond, dus ik wil daar graag mee volstaan. Hier >>

Er is geen enkele reden om vriendelijk te doen met Turkije

tenzij je zelf net zo slecht bent.

Gesprekken met Erdogan hebben geen zin. Je gaat niet het gesprek aan met de veroorzaker van het probleem om die te vragen het probleem op te lossen. Dat is voorbij elke logica. Er wordt geprobeerd ons dat verhaaltje te verkopen. En helaas drukt ook bijna elke krant dat braaf af. Dat is dan leugenpers. Erdogan hangt de Ottomaanse barbaar uit zoals de Ottomanen dat altijd gedaan hebben.

De Ottomaniakale droom viel pas na WO-I in duigen, toen Ottomanië verslagen was en opgedeeld werd. Ook toen werkten ze samen met de Duitsers. ISIS is niet anders dan de 21-eeuwse versie van de Ottomaanse Basji-Boezoeks. Ongecontroleerde hordes die nog decennia na het vertrek van de Turken de oorspronkelijke bevolking ophangen, kruisigen, verkrachten, genocideren en in slavernij voeren. Erdogan’s islam is islam zoals het altijd geweest is en zoals islam altijd zal zijn, omdat islam simpelweg onveranderlijk is.

Met de verantwoordelijke voor die uitgebreide oorlogsmisdaden/misdaden tegen de menselijkheid kwam Rutte de in bloed gedrenkte hand schudden. Namens ons, want hij is onze minister-president, terwijl die niet in het Catshuis thuishoort, maar twee deuren verderop bij het Tribunaal.

Turkije gaat de immigratiecrisis niet oplossen

Dat kan elke man/vrouw in de straat je vertellen en die zijn overduidelijk meer bij de les dan Rutte.

Voor het stoppen van de mohammedaanse immigratie Hijra, wil Erdogan de toezegging dat de EU ongebreidelde Ottomaanse immigratie toelaat. Vrije Visa voor 80 miljoen Ottomanen, en voor een ieder die Erdogan van een Syrisch paspoort voorziet. Heel misschien neemt Erdogan dan wat ‘vluchtelingen’ terug, terwijl die dan miljoenen mohammedanen naar Europa kan sturen.

Rutte is of knettergek of hij wil ons onder het islamitische juk. Er van uitgaande dat die niet knettergek is, is die erger dan de ergste Collaborateur die er ooit in dit land heeft rondgelopen.

Ik roep het wel eens in de comments of op twitter, maar nooit in een artikeltje. Ik ben zo naïef dat ik denk dat het strafrecht dan niet gelijk in mijn nek hangt. Maar fuk it. Rutte hoort gewoon aan een misvormde tak van een dode boom te hangen. Je gaat niet de hand van een Ottomaanse massamoordenaar schudden namens mij en er dan bij grijnzen alsof je het lekker vindt.

Er is geen (beschaafde) straf toereikend voor Mark Rutte. En dan druk ik me wel beschaafd uit.

Mark Rutte is medeschuldig aan de genocide op de Koerden, de Yezidi’s en de Christenen door al die jaren Erdogan te steunen. Door hem legitimiteit te verschaffen en nu, door weer met zijn genocidale adjudant Davotoglu in gesprek te gaan.

Mark Rutte steunt Al-Qaeda en ISIS.

 

Erdogan is de enige die onderhandelt

En de EU is er alleen maar om te bukken. Of ze snappen niet hoe met een mohammedaan te onderhandelen, met het pistool op tafel, of ze willen de Ottomaanse invasie zelf maar wat graag.

Erdogan legt nieuwe eisen op tafel

Hij wil nu 6 miljard en visumvrij reizen in het voorjaar.

Zo wil Turkije meer dan de 3 miljard euro die nu al is aangeboden door de EU, namelijk het dubbele: 6 miljard. Daarnaast willen ze vanaf de lente al visumvrij reizen voor alle Turken in Europa in plaats van pas in oktober. Telegraaf >>

Smijt de deur dicht. Stel een handelsboycot in. Lever wapens aan de Koerden. Sluit elke week een Turkse moskee in Nederland met een of andere kutsmoes over staatsgevaarlijkheid. Kelder van de Turkse kust vertrekkende bootjes. Stop alle uitkeringsexport richting Turkije. Onderwerp elke Turk, al dan niet met Nederlands paspoort aan ellenlange procedures als die in Turkije geweest is en weer terug Nederland in wil. Doe Erdogan pijn daar waar het pijn doet anders zal die steeds doldriestere eisen op tafel leggen.

Comments zijn gesloten.

7 Comments on Erdogan krijgt schouderklopje van Rutte voor genocide

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Wij worden geregeerd door volksverraders!

  Like

 2. jungleelephant // 07/03/2016 om 17:47 //

  Ik ben dus,gelukkig niet de enige die dit al zo lang zegt!Een nieuwe functie-omschrijving voor Rutte:opper-landverrader!En dan zeg ik het nog heel netjes!

  Like

 3. Cale // 07/03/2016 om 18:58 //

  Je schaamt je ogen uit de kop met die Rutte. Overigens is Merkel deze waanzin met Turkije begonnen in opdracht van Washington. De Amerikanen willen niet alleen Rusland maar ook Europa vermorzelen om hun wereldhegemonie te behouden. Overigens heeft Oekraine amnestie aangeboden aan zware criminelen, die nu het land en binnenkort ons land onveilig gaan maken. En Mark Rutte maar lachen en schouderklopjes uitdelen. Levensgevaarlijk mannetje.

  Like

 4. Het verhaal van Erdogan de Leugenaar !

  Like

 5. Het verhaal van Rutte de leugenaar !

  Like

 6. De Rattenvanger van Duitsland !

  Like

 7. Freija // 26/07/2016 om 00:41 //

  Rutte is ook medeschuldig aan de komende genocide op de autochtone bevolking van Europa. Of zijn er nog mensen die denken dat islam in vrede komt?

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Erdogan krijgt schouderklopje van Rutte voor genocide | Kattukse Vrienden voor Israël
 2. HET DOORGEEFLUIK (40) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: