Hoe de echtgenoot van minister Schippers tonnen verdient aan haar zorgbeleid

Door Gerard Driehuis

Follow the money komt alweer met een opmerkelijk v verhaal: Sander Spijker, de man met wie minister Edith Schippers al twintig jaar getrouwd is, helpt zorginstellingen ‘slimmer’ declareren. Lucratief advieswerk dat in strijd lijkt met de ‘zinnige en zuinige zorg’-agenda van zijn vrouw.

Spijker zit in de gezondheidszorg sinds zijn vrouw daar minister van is. Eerst als manager van het Slotervaartziekenhuis, dat later in een wolk van rechtszaken ten onder ging. Nu als deskundige die ziekenhuizen leert hoe ze, ondanks de bezuinigingen van Edith, zoveel mogelijk geld kunnen binnenharken.

Welingelichte Kringen >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Hoe de echtgenoot van minister Schippers tonnen verdient aan haar zorgbeleid

  1. jungleelephant // 09/03/2016 om 01:06 //

    Is gewoon een super huwelijk:ze helpen elkaar aan alle kanten!Pfffff,het is en blijft witte boorden criminaliteit!Zij geven aan het woord “verrijking”een totaal andere betekenis dan die wij kennen!

    Like

  2. Lol, Jungle: “verrijking”. Zo had ik hem nog niet bekeken.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. HET DOORGEEFLUIK (42) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: