islam is islam. Aanslag in Ivoorkust

Wanneer houden de kakelende scharrelkippen van Groen Links en aanverwante Collaborerende partijen eens op met hun onzin dat islam vrede is? We zien elke dag aanslagen, onthoofdingen, verkrachtingen, stenigingen, bomaanslagen, homo’s van gebouwen, slavernij en anti-semitisme. Werkelijk alles wat er aan slechts te vinden is op deze wereld is verenigd in islam. Als de duivel bestond dan was islam zijn sekte en de slachters van allah zijn duivelsdienaren.

0159

Al kunnen we er over twisten of de werkelijke duivelsdienaren niet hen zijn, die met alle geweld islam hier willen importeren. Onder het mom van multicultuur een absolute monocultuur naar binnen slepen die al 1400 jaar geen enkele andere cultuur naast zich duldt en steevast elke cultuur en beschaving uitmoordt, uitroeit en de herinnering er aan wegvaagt.

Een tiental gewapende lieden heeft zondag het vuur geopend op buitenlanders in het zuidoosten van Ivoorkust. Zeker twaalf mensen kwamen om, onder wie vier Europeanen, zei een bron bij de politie. „Op het moment hebben we twaalf doden geteld, onder wie vier Europeanen”, aldus de bron. ,,We weten nog niet of er meer zijn. ”

Doodsbange ooggetuigen hebben verklaard dat de terroristen ’Allah Akbar’ (God is groot) schreeuwden voordat ze het vuur openden. Telegraaf >>

We zouden simpelweg iedereen die het waagt om allah akbar in Nederland te roepen of zelfs maar zachtjes te fluisteren het land uit moeten smijten.

In Ivoorkust is 25% van de bevolking islamitisch, met het gevolg dat het permanent gedonder is in het land. Als wij dat ook graag willen moeten we vooral meer mohammedanen binnenlaten. De dochters van de Groen Linkse scharrelkipjes zullen hun naïeve moeders over twintig jaar dankbaar zijn.

De bevolking in Ivoorkust heeft het gemiddelde IQ van een gekkenhuis en zou om die reden in de Verenigde Staten niet eens de doodstraf opgelegd kunnen krijgen dat is namelijk verboden voor zwakzinnigen:

01

Ivorianen kunnen indien ze aanspraak maken op de hieronder beschreven omstandigheden in Nederland aanspraak maken op asiel, om de kenniseconomie van Pechtold uit het slop te halen:

Het asielbeleid ten aanzien van Ivoorkust >>

Terreurgroep Al-Qaeda eist aanslag Ivoorkust op

De aanval op een toeristenoord in Ivoorkust van zondag is opgeëist door al-Qaeda in de Islamitische Maghreb, de Noord-Afrikaanse tak van de terreurbeweging. Dat meldt SITE, een Amerikaanse organisatie die extremistische organisaties online volgt. AD >>

Comments zijn gesloten.

1 Comment on islam is islam. Aanslag in Ivoorkust

  1. De duivel manifesteerd zich want de islam maakt gebruik van zijn diensten en heeft vele gedaantes ook binnen ons vervloekte kabinet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: